Latest post of the previous page:
Oczywiście istnieją wyjątki płci męskiejSeprioth pisze:Osz fak, czy ja czegoś nie wiem? xDMagic pisze:Tylko kobieta rozumie, co to znaczy płakać bez łez.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Oczywiście istnieją wyjątki płci męskiejSeprioth pisze:Osz fak, czy ja czegoś nie wiem? xDMagic pisze:Tylko kobieta rozumie, co to znaczy płakać bez łez.
Jak się stawia takie pytania to nie można mieć takiego nicku.Co to?tmblra
Nie wiem w którym miejscu, i nie wiem dlaczego przeraża.Ilość metafor przeraża
Jak to w nie-miejscach bywa.Wszyscy zapuszkowani w jednym miejscu, a mimo to niewidzialni dla siebie nawzajem
Patrzcie na to zdanie, tak się zaczyna opowiadania, a miniatury tym bardziej. Idea tekstu jest zawarta w jednym zdaniu.Dziewczę płacze. Mówię: „dziewczę”, bo miasto odarło nas z imion.
Łzy nie są tak poetyckie - pojawiają się w kąciku oka i zaraz spływają(tym bardziej, że tramwaj telepie), nie ma hollywoodzkich zbliżeń i błysku wschodzącego słońca, po prostu leci dalej.Na długiej rzęsie kołysze się pojedyncza łza, wprawiana w ruch przez potknięcia tramwaju na nierównościach szyn.
Tutaj czysto obiektywna opinia - jeśli chodzi o zdjęcia, to symbol i przesłanie faktycznie jest ważne, ale arcydzieło może powstać z pokazania świata pod innym kątem, tak po prostu i bez drugiego dna.Bez symbolu nie powstanie dzieło
Dlaczego akurat włosy mają być umęczone?Wyplątać żal z tych umęczonych włosów
Side.„always look on the bright sides of life”
I to bardzoSeprioth pisze:Kobietom się podoba.
Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”