91

Latest post of the previous page:

Dlatego właśnie sam załatwiam takie sprawy... Ej, jak tam Wasze opowiadania? Gotowe, piszą się? Wysłane? I czy jesteście z nich zadowoleni? Bo ja jestem ZAJEBIŚCIE zadowolony z mojego tekstu :D
Bo lubię pisać.

95
Hehe, w konkursach, w których dotąd brałam udział to się chyba sprawdzało xP
Byłam zadowolona z tekstów, które słałam... Ale tylko ja chyba, tak patrząc po wynikach albo raczej ich braku :P
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

97
Hmmmmm, tak sobie pomyślałam, że może i ja spróbuję swoich sił? Przypomniało mi się, że jest taki pokój, a w nim pewna zapajęczona szafa, a w niej zamknięta na klucz szuflada :-) Klucz jakoś znalazłam, jakiś tekst wyszperałam i zaraz zabieram się za poprawę. A co mi szkodzi wysłać. Na znaczek nie będę skąpić :-)

98
Lady Kier pisze:A co mi szkodzi wysłać. Na znaczek nie będę skąpić
Podaj adres docelowy jako adres nadawcy i nie naklejaj znaczka, mają urzędowy obowiązek odesłać. :P
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

99
Seprioth, XD

A ja mój tekst pokazałam już komuś, ale jest niezadowolony, więc zastanawiam się czy w ogóle go słać. A biorąc pod uwagę, że inna osoba zjechała moją książkę, mam taką depresję, że nie mogę się wziąć za tekst wojenny dla fabryki słów xd. Ani za nic, tylko kasuję i kasuję ;,,C. I pewnie nic nie wyślę.

101
Ja mam gotowy do wysłania i jestem dość zadowolony z niego (opinia czytacza też pozytywna). Inna rzecz, że w międzyczasie wpadłem na jeszcze ciekawszy pomysł, ale szans na napisanie, sczytanie i wysłanie w terminie nie ma - może ten drugi pójdzie na "Otulonych"... :)
pozdrawiam - Bartek
Dzikopis znaleziony w sieci...

102
Mój tekst również ukończony, teraz przechodzi fazę kosmetycznych poprawek. Nie wiążę z nim dużych nadziei, bo to taka typowa lekka, rozrywkowa literatura, ale nie ukrywam, że jakieś wyróżnienie byłoby mi baaaardzo na rękę ;)

103
Nie, żebym ja wiązała duże nadzieje ze swoim, ale ku mojemu kompletnemu zaskoczeniu - się pisze. Tylko, że z fazy "w życiu nie zdażę na 31 XII" przeszło w fazę "w życiu nie zmieszczę się w 60k" :D A to wszystko wina Navajero!
Navajero pisze:Bądź twarda jak pancerz izraelskiego czołgu! Nie odpuszczaj! :)
Się wzięłam i zastosowałam do zaleceń :D
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

104
Czuję się winny! :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

106
Kto by pomyślał, że pisanie to tak niebezpieczne zajęcie :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”