WeryForma(t) #0

1
Dłub.

Dłub.

Dłub.

Wydłubaliśmy!

Już o osiemnastej pierwszy, zerowy (ale nie o wartości zerowej) numer WeryForma(t)u!
A w nim: demony, Indonezja, kwiatki, METASEKSUALNE MEBLE i koty. Dużo kotów.

Zapraszamy!
Ostatnio zmieniony pn 30 cze 2014, 23:34 przez Sepryot, łącznie zmieniany 2 razy.
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

4
Oj.
Ja cię kręcę.
Ojojoj...

Mało. Jeszcze ze 4 strony więcej chciałoby się zobaczyć. Albo 6.
Troszkę więcej od Redakcji. No dooobra, to zerówka :-)
Jednak apetytu narobiła.

Cudna, cudna oprawa.
Proszę Państwa, to jest pyszne!
Najszczersze gratulacje ;D

5
No cholerka, powiem szczerze, a wyrywny do chwalenia nie jestem, oprawa graficzna niszczy systemem. Rewelacja! Kliknąłem od niechcenia, a tu taka okładka, że kopara opada, i nie piszę tak dlatego, że w smak mi secesyjne zawijasy. W środku nie gorzej, naprawdę Galla, zdaje się że to twoja robota, wielki gratulacje!

Ogólnie gratulacje dla zespołu, bo robota pierwsza klasa. Osobiście optowałbym jedynie za większą objętością i dłuższymi fabułami, ale generalnie wejście smoka, aż strach się bać co będzie w numerze pierwszym;)
https://soundcloud.com/para-bellum-3

10
Cerro pisze:Aaale mam jedno pytanie, będzie można się spodziewać tego cuda do pobrania, choćby w pdf? Powolny internet nie kocha się z issuu T_T
Niewykluczone, że od następnego numeru. ;)
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

11
Gallo, to jest olśniewające! Przepiękne! Jeszcze nie przeczytałam, ale obejrzałam i już mnie zaczarowało.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

13
Fajne :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

14
Dzię - ku- je -my
mniam... mniam

w imieniu
Redakcji
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

15
Navajero pisze:Fajne
Fajne? Fajne?! Tylko fajne? No, ja nie mogę! Fajne! :twisted: Zagryzę chłopa, no, po prostu zagryzę!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
ODPOWIEDZ

Wróć do „WeryForma(t)”