Latest post of the previous page:
DNN nie zmieni się w meritum - to będzie "łyk i kęs" literatury. I taki był zamiar ideowy - coś co można przeczytać w 15-30 minut.Navajero pisze: Tylko co powstanie z połączenia kanapek z poezją? Strach się bać
Latest post of the previous page:
DNN nie zmieni się w meritum - to będzie "łyk i kęs" literatury. I taki był zamiar ideowy - coś co można przeczytać w 15-30 minut.Navajero pisze: Tylko co powstanie z połączenia kanapek z poezją? Strach się bać
Wychodzi na to, że na wery same nieoczytane mruki (poza nielicznymi wyjątkamiNatasza pisze:gebilis, odpuściwszy uwagi natury ogólnej, rozumiem Twoje meritum tak: tekst reportażu dorapy jest zły, tak? Bo nie jest wstępniakiem (nie miał być)?
[ Dodano: Nie 09 Lis, 2014 ]
Augusta, tu jest oszczędny. Na Wery.
PS. Kończę negocjacje z siecią klubów: będzie "papierowa" wersja DNN, jako literatura kawiarniana "do lunchu i kawy"
gebilis, ale to w sumie trochę postponuje np. Leszka, Navajero, Eksindę.gebilis pisze:Ale problem w tym, że ja zastanawiałam się dlaczego DNN są tak mało interesujące
Brak akceptacji dla czego? Sprzeciw przeciwko czemu? Tematyce? Formie? Treści?Augusta pisze:Nataszo, myślę że milczenie weryforumowiczów też można zinterpretować jako pewnego rodzaju sprzeciw, czy też brak akceptacji, zainteresowania.
Wiem, przeciez niemal kazda jest podpisanaNatasza pisze:Jason - rzeźby w tym DNN są autorstwa p. Leykinej, bohaterki reportażu.
Nie wiem. Trzeba pytać tych, którzy milczą.dorapa pisze:Brak akceptacji dla czego? Sprzeciw przeciwko czemu? Tematyce? Formie? Treści?Augusta pisze:Nataszo, myślę że milczenie weryforumowiczów też można zinterpretować jako pewnego rodzaju sprzeciw, czy też brak akceptacji, zainteresowania.
Ja np. z tych, co milczą z przychylnością, z braku czasu. Nie tworzę DNN ale widzę, ile pracy to kosztuje. Nie zauważam ostatnio, żeby gazetka wypadała z każdej lodówki i wszyscy byli zmuszani co pochwał - a takie wrażenie ma chyba Gebilis (czy to właśnie przekonanie zaważyło na ocenie całości?).Natasza pisze: Ha! Ale Ty milczenie interpretujesz na niekorzyść DNN a priori
Wróć do „Drabble na Niedzielę”