Latest post of the previous page:
Gebilis, merci. O cenę się nie martw - Twoje komentarze są kodem rabatowym, jakiego rynek wydawniczy jeszcze nie widział.Mop 6
19też jestem ciekawa :-)mijabi pisze:Fajna miniatura.
Dobrze, że się nie wychylałam ze swoją interpretacją.
smoke - za szybko się przyznałes ;-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
Mop 6
21Nie miałam pojęcia.
O kilka sekund!
1. Kobieta dominator i dwóch matołów na jej każde skinienie. Oczami Julity.
Plus nieszczęsny Mop do mycia podłóg i stąd seksizm w 2. Głupiutka Julita i ci dwaj czule głaszczący ją po głowie, myślący nie, a mówiący tak.
Nie rozdrabniałam się już nad linką, światłem ani hakiem.
Ale wtedy nie wiedziałam tego wszystkiego co wiem teraz.
..
Mop 6
22mówisz, dwóch niewolników to skacze sobie do gardeł, to współpracują jak bracia, walcząc o cieplejszy gest pięknej dominy i spełniając jej kaprysy i katorżnicze rozkazy? no to to już nie jest perwersyjne wyuzdanie, to zboczenie
ps. przez takie właśnie nadinterpretacje drabel nie zostanie opublikowany, by nie siać publicznego zgorszenia
ps2. marry me
Mop 6
24brat jest xiędzem, więc możemy załatwić sprawę jeszcze dziś, prześlij tylko skany
a tak w ogóle - dla potomnych - zainspirowane przeze mnie bezeceństwa są próbą odwrócenia uwagi od przetaczających się wszędzie, na forum oczywiście w sb dyskusji o polityce - a dokładnie o aborcji - a piszę to tu, bo sb się przewinie i nie będzie śladu tej żenady. Już nawet memy z Olkiem są tym skażone. Litości! Kto jeszcze ma siły się od tego odkleić - niech się odklei czym prędzej i zajmie czymkolwiek (byle nie polityką i in vitro itd.).
Mop 6
25Ty masz jakieś niezrozumiałą potrzebę zarzynania ciekawych wątków czy co?Smoke pisze: a tak w ogóle - dla potomnych - zainspirowane przeze mnie bezeceństwa są próbą odwrócenia uwagi od przetaczających się wszędzie, na forum oczywiście w sb dyskusji o polityce - a dokładnie o aborcji - a piszę to tu, bo sb się przewinie i nie będzie śladu tej żenady. Już nawet memy z Olkiem są tym skażone. Litości! Kto jeszcze ma siły się od tego odkleić - niech się odklei czym prędzej i zajmie czymkolwiek (byle nie polityką i in vitro itd.).
A mogło być tak pięknie...
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Mop 6
30To wiem, czytam, nie często trafia tu dobre pisanie, ale bywa.Smoke pisze: na forum nie brak dobrego pisania.
oł noł noł:) tam mnie nie spychaj:/Smoke pisze:(podpytaj tych, którzy o mnie te legendy opowiadajo)
Poczekam na Twoje:)Smoke pisze: i tam możesz się mobilizować
Added in 24 minutes 14 seconds:
I jeszcze jedno (cholerra, trza będzie mi splądrować klasztorną aptekę za jakim Ginkgo Biloba, lub innym specyfikiem) uważasz, że zamieszczony wyżej drabble jest na tyle dopracowany żeby uzyskać miano dobrego?
W Twojej opinii:)
Mop 6
31widzisz, to że tekst jest dopracowany albo i nie - nie oznacza, że jest dobry albo i nie - oznacza tylko, że jest dopracowany. tylko tyle i aż tyle.
jeżeli piszę, iż w danym moim texcie nie ma nic przypadkowego, znaczy, że zająłem się każdym aspektem warsztatu - i w ogóle nie oznacza to, że text jest dobry czy coś.
a powyższy drabel jest dopracowany - jeśli są w nim jakieś błędy i wypaczenia to wynikają nie z lenistwa czy olewania czytelnika, ale po prostu tego dnia na tyle było mnie stać.
czy jest dobry? chyba przeceniasz moją pyszałkowatość (której się nigdy nie wypierałem, przeciwnie
no Mopy, jak już mówiłem, są na inne okazje, ale tu mamy cechę wspólną - mnie też mobilizuje dobre pisanie - dlatego nie zostawię Cię z pustymi rękami:
przeczytaj najpierw tego drabla (koniecznie z komentarzami):
http://www.weryfikatorium.pl/forum/view ... hp?t=15831
a teraz tę miniaturę (także koniecznie z komentarzami), wstawioną kilka dni później, pod wpływem właśnie dobrego pisania, w tym wypadku Cortazara
http://www.weryfikatorium.pl/forum/view ... hp?t=15875
mobilizuj więc się, do dzieła