Latest post of the previous page:
Gebilis, merci. O cenę się nie martw - Twoje komentarze są kodem rabatowym, jakiego rynek wydawniczy jeszcze nie widział.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
też jestem ciekawa :-)mijabi pisze:Fajna miniatura.
Dobrze, że się nie wychylałam ze swoją interpretacją.
Nie miałam pojęcia.
O kilka sekund!
mówisz, dwóch niewolników to skacze sobie do gardeł, to współpracują jak bracia, walcząc o cieplejszy gest pięknej dominy i spełniając jej kaprysy i katorżnicze rozkazy? no to to już nie jest perwersyjne wyuzdanie, to zboczenie
brat jest xiędzem, więc możemy załatwić sprawę jeszcze dziś, prześlij tylko skany
Ty masz jakieś niezrozumiałą potrzebę zarzynania ciekawych wątków czy co?Smoke pisze: a tak w ogóle - dla potomnych - zainspirowane przeze mnie bezeceństwa są próbą odwrócenia uwagi od przetaczających się wszędzie, na forum oczywiście w sb dyskusji o polityce - a dokładnie o aborcji - a piszę to tu, bo sb się przewinie i nie będzie śladu tej żenady. Już nawet memy z Olkiem są tym skażone. Litości! Kto jeszcze ma siły się od tego odkleić - niech się odklei czym prędzej i zajmie czymkolwiek (byle nie polityką i in vitro itd.).
To wiem, czytam, nie często trafia tu dobre pisanie, ale bywa.Smoke pisze: na forum nie brak dobrego pisania.
oł noł noł:) tam mnie nie spychaj:/Smoke pisze:(podpytaj tych, którzy o mnie te legendy opowiadajo)
Poczekam na Twoje:)Smoke pisze: i tam możesz się mobilizować
widzisz, to że tekst jest dopracowany albo i nie - nie oznacza, że jest dobry albo i nie - oznacza tylko, że jest dopracowany. tylko tyle i aż tyle.
no Mopy, jak już mówiłem, są na inne okazje, ale tu mamy cechę wspólną - mnie też mobilizuje dobre pisanie - dlatego nie zostawię Cię z pustymi rękami: