Latest post of the previous page:
Wróciłem.Na początku przyszłego roku nakładem wydawnictwa Genius Creations ukaże się moja debiutancka powieść zatytułowana "Zima".
Szczegóły tutaj - http://geniuscreations.pl/plan-wydawniczy/
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Wróciłem.Ciepłe, baśniowe fantasy z (bardzo delikatnymi) elementami steampunku. "Zima" opowiada o młodym, nieco ekscentrycznym teatrologu, który przybywa do małego miasteczka w poszukiwaniu zagubionych dzieł genialnego dramaturga. W tle natomiast rozgrywa się krwawa rewolucja mająca na celu obalić władzę despotycznej Białej Królowej, która od kilkuset lat rządzi całym światem Zimy.ancepa pisze:Gratulacje! ;D Coś więcej powiesz?
Zachęciłeś mnie - będę czekał z niecierpliwością.Misiael pisze:Ciepłe, baśniowe fantasy z (bardzo delikatnymi) elementami steampunku. "Zima" opowiada o młodym, nieco ekscentrycznym teatrologu, który przybywa do małego miasteczka w poszukiwaniu zagubionych dzieł genialnego dramaturga. W tle natomiast rozgrywa się krwawa rewolucja mająca na celu obalić władzę despotycznej Białej Królowej, która od kilkuset lat rządzi całym światem Zimy.ancepa pisze:Gratulacje! ;D Coś więcej powiesz?
Powieść jest bardzo kameralna - zamiast na wartkiej akcji i niespodziewanych zwrotach fabularnych skupia się raczej na budowaniu spokojnego klimatu. Opowiada przede wszystkim o ludziach - ich lękach, aspiracjach, straconych i zyskanych szansach, o nadziejach oraz o magii tak starej i powszechnej, że nikt jej już za magię nie uznaje.
GratkiMisiael pisze:No cóż - pierwszy krok zrobiony.
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”