Giełda nicków

376

Latest post of the previous page:

Faraon pisze: Doceniamy Iwara i duży wkład w podwyższenie poziomu Turnieju. Gdy zobaczycie, kogo miał za partnera/partnerkę w 1/4... To była bardzo mocna para
To by potwierdzało Lan

Added in 53 minutes 11 seconds:
3 Przystanek:
Na pierwszej stronie TEGO tematu, w kolejności zgadywania, R jest linkiem, prowadzącym do strony ToPA.
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

377
Eldil pisze: Na pierwszej stronie TEGO tematu, w kolejności zgadywania, R jest linkiem, prowadzącym do strony ToPA.
A tam w liście ćwierćfinalistów R też jest linkiem do "lubisz być w gRupie?", aktualnie tj 10;46 link nieaktywny
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

378
Czy ja tez mogę jeszcze zgadywać? :bag: Bo pewien ślad mam... :P
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

380
Bo Ithilin zmieniła awatar, a że jeden ze śladów prowadził na chata i sugerował, że tam jest on (awatar w sensie). No to ja se pomyślałem, że to może być Ona...
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

381
P.Yonk, noł łej, jasno powiedziane: fiolety nie uczestniczą.
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

382
P.Yonk pisze: Czy ja tez mogę jeszcze zgadywać? :bag: Bo pewien ślad mam... :P
Skoro zgadywałeś nawet własną literkę... :lol:
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”

R. Arnold

Giełda nicków

383
Eldil pisze: Skoro zgadywałeś nawet własną literkę...
No właśnie, że nie zgadłem :oops:

Giełda nicków

384
P.Yonk pisze:
Eldil pisze: Skoro zgadywałeś nawet własną literkę...
No właśnie, że nie zgadłem :oops:
In causa sua, nemo iudex ;)

R. Arnold

Giełda nicków

385
Misieq79 pisze: P.Yonk, noł łej, jasno powiedziane: fiolety nie uczestniczą.
a kto te zasady ustalał, Faraon. To chyba wszystko jest możliwe... :P

Giełda nicków

387
Misieq79 pisze:
Eldil pisze: Na pierwszej stronie TEGO tematu, w kolejności zgadywania, R jest linkiem, prowadzącym do strony ToPA.
A tam w liście ćwierćfinalistów R też jest linkiem do "lubisz być w gRupie?", aktualnie tj 10;46 link nieaktywny
Może tym razem to nie będzie link, tylko mamy zgadnąć co to za grupa?

Added in 15 minutes 34 seconds:
Np. grupa, która zbierze się w Pszczynie... gdzie Lan powiedziała że może będzie (a Faraon zapowiedział środki przymusu bezpośredniego ;) ).

R. Arnold

Giełda nicków

389
Hm... matka wery...
Nie wiem, jak z założycielami, tu niech się skamieliny wypowiedzą ;)
Skupię się więc na tej chwili.
Ojcem jest (na ten moment) Faraon...
Ciekawe, czy Malika brała udział w ToPA? :D

Added in 12 minutes 30 seconds:
Pod czatem jest link do grupy R
A w niej Actegev, która udziela rad ;)

Added in 3 minutes 9 seconds:
(hmm... Miało być 10 przystanków, było dopiero 5... coś tu kręcą... ;) )

R. Arnold

Giełda nicków

390
Eldil pisze: A w niej Actegev, która udziela rad
no bo się zapisała, ja też. Teoretycznie zdaje się wtedy widac post, w którym jest link do mChata :P

Giełda nicków

391
... albo 7... już się sam gubię... ;)

Added in 2 minutes 29 seconds:
P.Yonk pisze:
Eldil pisze: A w niej Actegev, która udziela rad
no bo się zapisała, ja też. Teoretycznie zdaje się wtedy widac post, w którym jest link do mChata :P
Pod Mchatem są kolory grup i linki do nich, w tym do "r". A tam lista. I coś, na co wszyscy patrzyliśmy, dołączając do grupy. In front of our pointy noses ;)

Ewentualnie pointy nose ma lisek w awatarze Is ;)

Added in 11 minutes 37 seconds:
Ok, nie ten link.
Nad czatem, w linku "ustawienia" jest ten obrazek:
Obrazek
Lisek? Is?

Added in 2 minutes 24 seconds:
Jednak kot. Na średniowiecznym obrazie...

R. Arnold

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”