Giełda nicków

361

Latest post of the previous page:

Rubia pisze: Punkt to Ty dostałeś za ajwar, a ten cytat to wytknięcie omyłki, z której się potem wycofałeś. Tak to sobie interpretuję, chociaż myślowym tropem Oberadmina niełatwo się podąża
Aaaaa... No teraz to nabrało sensu :D
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

362
Teraz R? To ja konsekwentnie, Godhand :-)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

363
Eldil pisze: Teraz R? To ja konsekwentnie, Godhand :-)
Zakładasz że nie doszedłem do półfinału? :twisted:

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

364
Godhand, zgadnij, kogo będę obstawiał w następnych literkach, jeśli teraz nie wyjdzie ;-)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”

R. Arnold

Giełda nicków

365
Godhand pisze: Zakładasz że nie doszedłem do półfinału?
a więc uczestniczysz w ToPA? ;>
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

366
P.Yonk pisze:
Godhand pisze: Zakładasz że nie doszedłem do półfinału?
a więc uczestniczysz w ToPA? ;>
Na mocy danego słowa, nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć :)

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

367
Godhand pisze: Na mocy danego słowa, nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć
jużeś to uczynił :twisted:

Giełda nicków

369
Fragmenty odtajnione:
R pisze:Hej,

umiecie podbechtać ego. ;) Dobra, jeśli nie jest za późno, to wchodzę w to, co mi tam.
Jeśli nie da rady, to trudno :) Szczerze mówiąc nie odpisywałem, bo dostałem maila mając 39,5 stopnia gorączki i nawet nie pamiętałem, że go otworzyłem XD
Młody jestem, nic mi nie będzie XD Dawaj znać co z tym konkursem!
Czas na R!

Do tej zabawy trzeba być zalogowanym.

Graliście kiedyś w podchody online? ;) Awatar R czeka na 10. przystanku. Aby znaleźć początek trasy, należy wspiąć się do góry. Wycieczka będzie ciekawa, przyjemnej zabawy. ;>

Współpraca jest dozwolona, ale nieobowiązkowa.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Giełda nicków

371
Przystabek 1
Nowa zakładka R, a na niej:
WMama
R jest kobietą?

R. Arnold

Giełda nicków

372
WMama to przecież Isa, w podpisie ma "s"
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

373
R2 z panelu na samym dole strony pisze: Kolejny portal mieliście od początku bardzo blisko...
1. str. tematu :)
G.

Giełda nicków

374
1 strona tematu turniejowego:

▼ UKRYJ SPOILER
PS. Lan, oto godne urodziny ze specjalną dedykacją dla Ciebie, Mamo WM. :)
Rozwijajmy to dziecko wszyscy razem. Ciągle, stale i nieprzerwanie!

R. Arnold

Giełda nicków

375
Też pomyślałem najpierw o Lan ale nie ma żadnych hintów w podpisie
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

376
Faraon pisze: Doceniamy Iwara i duży wkład w podwyższenie poziomu Turnieju. Gdy zobaczycie, kogo miał za partnera/partnerkę w 1/4... To była bardzo mocna para
To by potwierdzało Lan

Added in 53 minutes 11 seconds:
3 Przystanek:
Na pierwszej stronie TEGO tematu, w kolejności zgadywania, R jest linkiem, prowadzącym do strony ToPA.

R. Arnold

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”