213
A dlaczego biorą Cię tylko do wydania specjalnego? Istnieją tu jakieś zależności?
Nie mam pojęcia, jak i dlaczego teksty są rozdzielane. Wiem w zasadzie tylko tyle, że jak je przyjmują, to jeszcze bez określania, czy do NF czy do FWS. Żadnymi spostrzeżeniami własnymi co do poziomu tekstów itp. też się nie podzielę, bo przez ostatni rok przeczytałam może jeden numer FWS, a NF właściwie nie kupuję od lat... także zastrzel mnie - nie wiem.
jestem zabawna i mam pieski

214
Wielgachne gratulacje, życzę kolejnych publikacji :) Jak na bardzo młodą autorkę radzisz sobie świetnie, zajdziesz daleko w pisarskiej rzeczywistości :)
"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett

Double-Edged (S)words

217
Gratulacje, Cerro! Tak trzymaj!
dziko pisze:Do FWS to chyba generalnie idą po prostu dłuższe teksty, acz nie jest to 100% regułą.
Też mam takie wrażenie.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

219
Cerro, brawo! uwielbiam takie wieści - trzymaj tak dalej :D
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

220
Jak niektórzy ( :P) pewnie już gdzieś widzieli niedługo będzie miała miejsce premiera mojej powieści "Czarci Most". Powstawała ona z pomocą pewnego tematu tutaj na forum, w maratonie. Nie wiem czy gdybym go nie założyła, nie rzuciłabym jej w kąt i nigdy nie dokończyła. Dziękuję więc osobom, które tam czasem zaglądały. Jeśli ktoś jest ciekawy co wyszło (lub nie wyszło), to książka niedługo powinna być w sprzedaży. To jest fantasy (informacja dla alergików :P ), eskapistyczne, rozrywkowe. itd. ;) Chociaż jak ktoś się uważniej przyjrzy być może znajdzie tam jakąś drugą warstwę, lub nawet Drugą Warstwę. ;)
Więcej informacji tutaj: https://annabichalska.wordpress.com/
I tutaj: https://www.facebook.com/bichalska.anna - jak widać są tam już tłumy ;) - sami fajnie ludzie, więc gdyby ktoś chciał kiedyś to polubić, to się nie obrażę. Gdyby ktoś nigdy nie chciał - też się nie obrażę. ;)
Strono-Blog

221
Jeszcze raz gratuluję, Wery Strong Womanko i Maratonko! :D Te maratony to jednak dobra rzecz! ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

222
anbe, super! Gratulacje wielkie!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

226
Brawo, anbe!

Okładka rzeczywiście magiczna :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”