Latest post of the previous page:
Brawo
Latest post of the previous page:
Brawo

Nie mam pojęcia, jak i dlaczego teksty są rozdzielane. Wiem w zasadzie tylko tyle, że jak je przyjmują, to jeszcze bez określania, czy do NF czy do FWS. Żadnymi spostrzeżeniami własnymi co do poziomu tekstów itp. też się nie podzielę, bo przez ostatni rok przeczytałam może jeden numer FWS, a NF właściwie nie kupuję od lat... także zastrzel mnie - nie wiem.A dlaczego biorą Cię tylko do wydania specjalnego? Istnieją tu jakieś zależności?
 Jak na bardzo młodą autorkę radzisz sobie świetnie, zajdziesz daleko w pisarskiej rzeczywistości
 Jak na bardzo młodą autorkę radzisz sobie świetnie, zajdziesz daleko w pisarskiej rzeczywistości 

) pewnie już gdzieś widzieli niedługo będzie miała miejsce premiera mojej powieści "Czarci Most". Powstawała ona z pomocą pewnego tematu tutaj na forum, w maratonie. Nie wiem czy gdybym go nie założyła, nie rzuciłabym jej w kąt i nigdy nie dokończyła. Dziękuję więc osobom, które tam czasem zaglądały. Jeśli ktoś jest ciekawy co wyszło (lub nie wyszło), to książka niedługo powinna być w sprzedaży. To jest fantasy (informacja dla alergików
) pewnie już gdzieś widzieli niedługo będzie miała miejsce premiera mojej powieści "Czarci Most". Powstawała ona z pomocą pewnego tematu tutaj na forum, w maratonie. Nie wiem czy gdybym go nie założyła, nie rzuciłabym jej w kąt i nigdy nie dokończyła. Dziękuję więc osobom, które tam czasem zaglądały. Jeśli ktoś jest ciekawy co wyszło (lub nie wyszło), to książka niedługo powinna być w sprzedaży. To jest fantasy (informacja dla alergików  ), eskapistyczne, rozrywkowe. itd.
 ), eskapistyczne, rozrywkowe. itd.  Chociaż jak ktoś się uważniej przyjrzy być może znajdzie tam jakąś drugą warstwę, lub nawet Drugą Warstwę.
 Chociaż jak ktoś się uważniej przyjrzy być może znajdzie tam jakąś drugą warstwę, lub nawet Drugą Warstwę. 
 - sami fajnie ludzie, więc gdyby ktoś chciał kiedyś to polubić, to się nie obrażę. Gdyby ktoś nigdy nie chciał - też się nie obrażę.
 - sami fajnie ludzie, więc gdyby ktoś chciał kiedyś to polubić, to się nie obrażę. Gdyby ktoś nigdy nie chciał - też się nie obrażę. 
 Te maratony to jednak dobra rzecz!
 Te maratony to jednak dobra rzecz! 
 Zarówno opis jak i okładka są intrygujące
 Zarówno opis jak i okładka są intrygujące 
Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”