Latest post of the previous page:
No właśnie! Wszyscy. Tak jak kiedyś wszyscy zbierali karteczki z Króla Lwa! Albo... albo naklejki z Żółwiami Nindża.80
Niech wam będzie, wysyłam :-P Chociaż wątpię, żeby coś z tego wyszło...
I wciąż twierdzę, że przewidywany termin rozstrzygnięcia to czysta fantazja.
I wciąż twierdzę, że przewidywany termin rozstrzygnięcia to czysta fantazja.
82
Jak rostrzygną, to będzie słychać
Moje się wymyśla, ale liczę się z tym, że nie wyrobię się czasowo.
83
Opowiadanie posłane dzisiaj.
Przy takiej liczbie uczestników, nie wróżę sobie powodzenia, ale cóż, lepiej spróbować i, jak napisał pewien pisarz w pewnym średniej klasy opowiadaniu, lepiej spojrzeć na niebo i skonać, niż żyć nigdy nie ujrzawszy dnia [tłum. własne].
Ten cytat nie ma tu za bardzo zastosowania, po prostu go lubię.
Przy takiej liczbie uczestników, nie wróżę sobie powodzenia, ale cóż, lepiej spróbować i, jak napisał pewien pisarz w pewnym średniej klasy opowiadaniu, lepiej spojrzeć na niebo i skonać, niż żyć nigdy nie ujrzawszy dnia [tłum. własne].
Ten cytat nie ma tu za bardzo zastosowania, po prostu go lubię.
Don't you hate people who... well, don't you just hate people?
84
Mich'Ael, brawo 
Ja wymyślam. Zważywszy, że jest 23 XI, a ja nadal tylko myślę, to raczej średnio wróży - ale będę walczyć
Ja wymyślam. Zważywszy, że jest 23 XI, a ja nadal tylko myślę, to raczej średnio wróży - ale będę walczyć
87
uniwers, brawo! Nemesis666, poprawiaj 
Ja chyba odpuszczę i przesiądę się na miejsce dla kibiców
Ale to się jeszcze zobaczy.
Ja chyba odpuszczę i przesiądę się na miejsce dla kibiców
89
Navajero, :-**
Na razie postanowiłam wypróbować Skrajną AHtystyczną Perwersję (mam nadzieję, że nie czytają nas nieletni) i się WYSPAĆ. Próbuję już trzeci dzień, z różnym skutkiem, ale jak juz mi się uda, to hoho co może się zdarzyć!
Na razie postanowiłam wypróbować Skrajną AHtystyczną Perwersję (mam nadzieję, że nie czytają nas nieletni) i się WYSPAĆ. Próbuję już trzeci dzień, z różnym skutkiem, ale jak juz mi się uda, to hoho co może się zdarzyć!
90
Mama z roztargnienia wysłała oba egzemplarze... w osobnych kopertach = =
Oj... Może powinnam puścić organizatorom maila czy co... Głupio by tak było odpaść przez coś takiego
Oj... Może powinnam puścić organizatorom maila czy co... Głupio by tak było odpaść przez coś takiego
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)