Latest post of the previous page:
Krótka piłka: jeśli mam pisać i do tego jeszcze zajmować się promocją tego co napisałem... to po ci mi wydawnictwo?
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Krótka piłka: jeśli mam pisać i do tego jeszcze zajmować się promocją tego co napisałem... to po ci mi wydawnictwo?Gratuluję zatem niebywałej umiejętności wyszukiwania informacji. Wklepałem "Harry Potter sprzedaż". Pierwszy wynik:JohnClark pisze:Bo wypytywałem wujka google na wszystkie sposoby i nic. Jak możesz dać linka potwierdzającego to chętnie looknę.
Chyba już trzeba pisać dosadnie, bo się nie przemówi.Proszę cię Vlinder nie pisz w temacie jak się nie orientujesz, bo skoro ustalone jest w wydawnictwie Radwan, że autor zajmuje się promocją to oznacza jedynie, że nie autor bestselleru wydawnictwa radwan widocznie nie zainteresował się współpracą z empikiem.
To stwierdzenie można skwitować śmiechem.A może tak było tylko z jakiegoś powodu się nie udało? Tylko nie wiem dlaczego inne książki radwanu są w empiku w takim razie.
Żeby było zabawnie, jego książki na stronie Empiku również nie ma. Kolejny, który nie chciał zarobić, chociaż "Radwan" dał mu takie możliwości?Mnie natomiast interesuje, czy Las Dusz próbował podjąć współpracę z jakimiś księgarniami lub siecią typu empik? Muszę dopytać kilka księgarni, czy nie miały by nic przeciwko sprzedawaniu tego wydawnictwa, lecz nie sądzę.
Hit roku.a akcja marketingowa podjęta przed premierą filmu - równo promuje film i książkę więc o czym mowa.
Na pewno, ale to nie znaczy, że kiedy już się taki pisarz zabiera za pisanie - np. po przyjściu z "pracy" - to powinien myśleć tylko o tym jak sprzedać jak najwięcej książek, jak się dobrze "wypromować", itp.Naturszczyk pisze:(...) każdy coś na boku robi dodatkowo. :wink: