16

Latest post of the previous page:

A ja dla osłodzenia ostatnich (powyższych) akcentów tematu powiem, że mi się podobało.
Nie dla zrozumienia (bo ja mało rozumiem) tylko dla samego czytania. Sprawia, że człowiek się zastanawia. Nie nad czymś konkretnym, tak po prostu, zastanawia ;)
and then..

17
A ja za chwilę wszystkim wlepię po ostrzeżeniu za spamowanie i bezsensowną krytykę, która nic nie wnosi. Jednolinijkowe opinie na temat tekstu wysyłajcie autorowi w PW. A zaczepne prztyczki dają świadectwo o kulturze. Nie każdy potrafi krytykować.

To jest ostrzeżenie dla Was wszystkich.

Joe: Nawet dla mnie. Panowie, Revis się wkurzył i nie żartuje! He, he. Naprawdę - trzymajcie się tych zasad, bo będziemy mieć papkę a nie redakcję.
Ostatnio zmieniony pn 08 mar 2010, 22:39 przez Revis, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotr Sender

http://www.piotrsender.pl

18
Drogi JOE i drogi Revis, biorę sobie do serca Wasze uwagi i obiecuję poprawę. Nie chciałem wywoływać burzy i nawet nie wiedziałem, że takim komentarzem ją wywołam. Poprostu nie lubię takich tekstów.

A Ciebie Marel osobiscie i oficjalnie przepraszam. Nie miałem na celu obrażenia nikogo. Pozostańmy w pokoju :)
Optymista uważa, że żyjemy w najlepszym ze światów. Pesymista obawia się, że to może być prawda.

19
- Czego kur
przecinek.
sierści uchu
wiadomo
zapłacisz to cię tam wyślemy
przecinek po zapłacisz
Widziałeś jakie tłuste bestie?
ja to rozumiem tak

widziałeś jakieś tłuste bestie?

zamieniłbym jakie na takie, lub przed jakie postawił przecinek
- Eneduelikefake każdy walczy o życie take.
ene...fake, każdy walczy o życie ... take? :p

trochę chaotyczne i pod koniec niewiele z tego pojąłem. Nie podobało mi się. Ale cóż. Każdy ma swój gust ;-p

jak dla mnie, to wszystko przedstawia zlewki paru tekstów. jakby 100 ludzi się kolejno dosiadało i każdy coś napisał bez zapoznania się z resztą, ale okje.

ponadto, poruszana jest sprawa sąsiada, po czym zaraz koniec tematu, możemy o nim zapomnieć. ;}
popportfolio pisze:Tekstu kompletnie nie zrozumiałam ...
Ale może to moja wina ?
Nie sądzę. Też nic nie zrozumiałem.
"Poszukiwacze potłuczonego fajansu"

20
Przyzwyczaiłem się już do interpunkcyjnych zboczeń, ale jednak, wytykanie braku przecinków w przypadku tego właśnie tekstu, to chyba absurd. :)
- Nie skazują małych dziewczynek na krzesło elektryczne, prawda?
- Jak to nie? Mają tam takie małe niebieskie krzesełka dla małych chłopców... i takie małe różowe dla dziewczynek.

21
VV pisze:Przyzwyczaiłem się już do interpunkcyjnych zboczeń, ale jednak, wytykanie braku przecinków w przypadku tego właśnie tekstu, to chyba absurd. :)

Nonsens! :-D

Choć jest to tekst kompletnie głupi, to gdzieniegdzie przecinki są wręcz wymagane ;-D ale cóż. Potraktowałem to tak, jak potraktowałem resztę. Nawet, jeżeli weryfikacja nie idzie mi wprost idealnie :-P
"Poszukiwacze potłuczonego fajansu"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”