Sam jestem aktorem i wiem, że każde dzieło (choć nie ma pięknego stylu) jest piękne. I każde ma w sobie pewną naukę, którą powinien dostrzegać każdy człowiek, ale niestety o dziwo nie dostrzega.
"Szedł se miś przez lasa i nasrał se nomanie pod k
żakiem."
Dostrzegasz tą wewnętrzną głębie? Czujesz ten ładunek uczuć? Nie? No patrz, o dziwo nie dostrzegasz. Grutalcje Szesnastoletni Aktorze, Który Wie Wszystko.
Ech, no więc przepraszam Panie i Władco. Naukę daną mi - zapamiętam. Argumenty wypisane tu - wyśmieję. Przepraszam, że mi się nie podobało i że nie dostrzegłem tej głębi. Przepraszam, że wytykałem błędy tego jakże pięknego dzieła. Przepraszam, że pisałem stylem własnym. Wybaczysz?
Jeśli to jest dla Ciebie styl nowoczesny i modernistyczny to ja wracam do średniowiecza.[/quote]
"k
rzakiem" się pisze.. i nie "se" tylko sobie jak coś.
Nawet srającego misia można pokazać, ale ten twój "wyimaginowny" (za trudne słowo dla ciebie) Miś będzie komiczny, jak z resztą ty.
ten tekst jest żałosny... to jest jedna ze straszniejszych rzeczy jakie czytałem Smile więc w sumie bravo!
jeżeli to jest modernistyczny styl, to znaczy że debile spod sklepu opowiadając o dupach też "tworzą". W dodatku sztukę...
Nie zgodzę się że każde dzieło jest piękne... Mowy nie ma.
To na przykład jest dość wybitnie brzydkie Smile
Dodane po 6 minutach:
jej... przeczytałem to jeszcze raz i cholera nie mogę uwierzyć że ktoś to puścił na forum
Wy nie potraficie tworzyć. Wy po prostu odtwarzacie, jakieś piękne style starych pisarzy, to mnie śmieszy.
Dodane po 1 minutach:
patryk-b5 pisze:Sam jestem aktorem i wiem, że każde dzieło (choć nie ma pięknego stylu) jest piękne. I każde ma w sobie pewną naukę, którą powinien dostrzegać każdy człowiek, ale niestety o dziwo nie dostrzega.
"Szedł se miś przez lasa i nasrał se nomanie pod kżakiem."
Dostrzegasz tą wewnętrzną głębie? Czujesz ten ładunek uczuć? Nie? No patrz, o dziwo nie dostrzegasz. Grutalcje Szesnastoletni Aktorze, Który Wie Wszystko.
Ech, no więc przepraszam Panie i Władco. Naukę daną mi - zapamiętam. Argumenty wypisane tu - wyśmieję. Przepraszam, że mi się nie podobało i że nie dostrzegłem tej głębi. Przepraszam, że wytykałem błędy tego jakże pięknego dzieła. Przepraszam, że pisałem stylem własnym. Wybaczysz?
Jeśli to jest dla Ciebie styl nowoczesny i modernistyczny to ja wracam do średniowiecza.
"k
rzakiem" się pisze.. i nie "se" tylko sobie jak coś.
Nawet srającego misia można pokazać, ale ten twój "wyimaginowny" (za trudne słowo dla ciebie) Miś będzie komiczny, jak z resztą ty.
ten tekst jest żałosny... to jest jedna ze straszniejszych rzeczy jakie czytałem Smile więc w sumie bravo!
jeżeli to jest modernistyczny styl, to znaczy że debile spod sklepu opowiadając o dupach też "tworzą". W dodatku sztukę...
Nie zgodzę się że każde dzieło jest piękne... Mowy nie ma.
To na przykład jest dość wybitnie brzydkie Smile
Dodane po 6 minutach:
jej... przeczytałem to jeszcze raz i cholera nie mogę uwierzyć że ktoś to puścił na forum
Wy nie potraficie tworzyć. Wy po prostu odtwarzacie, jakieś piękne style starych pisarzy, to mnie śmieszy.