16

Latest post of the previous page:

Winky jak zobaczysz jeszcze jeden wykrzyknik to
odczekaj chwilkę, weź kilka głębokich oddechów, napij się melisy i dopiero wtedy zacznij się zastanawiać nad odpowiedzią
hehe.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

19
A więc... nie podoba mi się.

Pomysł: 2

Trzeba komentować? Wszyscy takie piszą.

Styl: 2+/3=

Nie jestem pewien - co postawić. Zagmatwane zdania - poplątane. Oczywiście wszystkie są strasznie długie. Zupełnie nie zgrane. Sam styl byłby na 3+, gdybyś nie popełniał tylu błędów, i gdyby nie było tam zbyt wielu zgrzytów.

Schematyczność: 2-

Tak jak w pomyśle...

Błędy: ee 2=

Naciągnąłem, bo nie wszędzie były. Ale prawie. Mnóstwo! żeby pokazać błędy możnaby zacytować cały tekst. Tak właściwie to do wszystkiego można się przyczepić.

Ocena ogólna: 2+

Ze względu na wiek (młody, podobnie jak ja) podciągnąłem. Przesłania raczej nie ma żadnego. Wątpie, aby miało jakąś przyszłość.

Bynajmniej jednak - masz potencjał. Tylko czytaj więcej i ćwicz!

I ucz się na CZYICHś błędach, bo na swoich często nie wychodzi - chyba każdy wie co mam na myśli. :P

Jak na razie jestem na NIE!

Gdybyś poprawił tekst byłoby takie malutkie nie :P I może 3. Radzę poprawić wszystkie błędy, poprawić zdania i dodać może parę opisów. I oczywiście wszelkie upiększenia. Może wtedy byłoby malutkie tak. Kto wie?

ćwicz i ćwicz!
Sygnatura:

Obrazek

Wesołych świąt życzy Wasz Kubek

Do świąt pozostało: 355 Dni!

ble

20
to opowiadanie wygląda tak jakby 11 latek próbował napisać na nowo władcę pierścieni... straszne to jest. nawet nie chce mi się wytykać błędów bo całość cóż... śmierdzi.

pozdrawiam

Dodane po 1 minutach:
padały ogromne szarugi deszczu

co to ma być? :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”