Edd pisze:MAREL pisze:Młodzi ludzie wyobrażają sobie obecnie, że pieniądze to wszystko. A gdy dorastają, wiedzą, iż tak jest.
Z tym stwierdzeniem nie wypada się nie zgodzić.
A teraz, Panowie, zachowajmy się jak prawdziwi mężczyźni - jeśli nie komentujemy z korzyścią dla autora, lepiej się powstrzymać. Marel ma swoje racje i przypisane prawa. Jeśli podoba mu się uprawianie takiej prozy, to jego wybór - ja i tak z chęcią przeczytam kolejny kawałek. Komentarze mają dotyczyć tego, co przez poprawę wzbogaci warsztat autora. Nie ma sensu bronić swoich racji, bo nigdy nie dojdziemy do porozumienia - wszak każdy wyznaje inne prawdy i żyje wedle innego credo.
Marel, myślę, że kolejne nasze spotkanie będzie znacznie przyjemniejsze. Wierzę, że potrafisz. Pokaż na co Cię stać i zamknij usta krytykom. Czytelnicy z pewnością na tym skorzystają.
Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim. - oczywiście, to nie ja, tylko On powiedział.
Wątpię, żeby ktokolwiek skorzystał na spotkaniu ze mną, ale niech Ci będzie, ująłeś mnie.
[ Dodano: Nie 09 Sie, 2009 ]
Weber pisze:- cyk,cyk,cyk.
- klap, klap, klap.
- łał !
Jeżeli idzie o poprawność zapisu to raczej zabrakło dużych liter i niepotrzebnie pojawia się spacja przed wykrzyknikiem.
Treść... Nie powiem nic na jej temat.
O, właśnie, witam. O wilku mowa..... Dziękuję, poprawiłbym, ale muszę wiedzieć jak. " Dołek" też, dzięki konstruktywnej krytyce poprawiłem i nie wiem, jak podmienić teksty. Dużych liter nie będzie, bo nie przewiduję, co do spacji, to się zgadzam.
[ Dodano: Nie 09 Sie, 2009 ]
Weber, nic nie powiesz? Brawo! Nie o słowa tu chodzi.