Tu się chwalimy publikacjami papierowymi (proza i inne)

1126

Latest post of the previous page:

Cedrik pisze: mam w sumie o czym pisać, bo się pochwalić chciałem - W lipcu, w wyd. Znak wyjdzie moja książka o nawiedzonych miejscach w całej Polsce. "Paranormalne - prawdziwe historie nawiedzeń" Jest to wynik moich ostatnich dwóch lat pracy, gruntownego researchu, przepytywania świadków etc.
Super! Gratulacje!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

1129
O! Zofiówka! No to już chociażby z tego względu trzeba będzie zajrzeć :D Gratuluję wydania!
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

1134
No więc jest, po tylu latach, pojawiło się. Moje opko w NF, "Przynoszę Wam Pokój".
Chwalę się, chociaż wszyscy już wiedzą, bo chwaliłem się już chyba ze dwa razy :D Podziękowania też dla Ithi, bo gdyby nie ona, bym się nie zapytał o opowiadanie i by przepadło :D

https://www.fantastyka.pl/czasopisma/nowafantastyka

Added in 11 minutes 18 seconds:
Jeszcze dodam, że to moja trzecia publikacja na papierze w "Fantastyce": z tym, że dwie poprzednie były w wydaniu specjalnym, a ta jest pierwsza w wydaniu, że tak powiem, "głównym".
http://radomirdarmila.pl

1138
:clap: :clap: :clap: :waryjaci: :piwo:
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”