21
autor: Godhand
Siewca Dobra
Wizimir W życiu nie pozwoliłbym sobie na "testowanie". Młody po prostu przybiega i pokazuje plamy na kolanach, łokciach, podbródku - jeśli rozbił akurat wargę. W przypadku dziecka, któremu zostawiasz pewne pole swobody do zabawy, jednocześnie starając się zachować rozsądną kontrolę, to są rzeczy nie do uniknięcia. Niestety. Albo może stety bo - mój podpis.
Czarna Emma, Dzięki wielkie i buziaki.
Iwar, No tak. Mądrego zawsze dobrze posłuchać. Autor żądania czytelników zawsze rozważa, żądania czytelników rozsądnych i inteligentnych rozważa i potem akceptuje. Przejrzałeś mnie trochę. Kombinowałem kiedyś dużo, z narracją, formą, twistami. Teraz chciałem wrócić do czegoś innego, co ładnie ująłeś, do biologicznego oddziaływania na czytelników, na zasadzie - naciskam Twoje guziki. Druga strona jest taka, że to szczery tekst. Napisany w chęci zlapania momentu. Patrzę na Małego, jak spokojnie unosi się mu klatka piersiowa, nieobciążona chcę i nie chcę. Pragnieniem większego telewizora i mniejszego kredytu. Dziecięcą wolnością od bzdur. Naprawdę - z szacunkiem dla czytelników - napisałem to w dwie minuty. Ale to były bardzo ważne dla mnie minuty.
Uściski.
G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.