Latest post of the previous page:
Myślę, że każdy by się bronił, gdyby odbierał tyle adpersonamów od Navajero co ja - i w wątkach, i na SB...
Ale mniejsza z tym, idzie jesień i nowe perspektywy

Tak, uważam ten akurat tekst Isy za epigonizm i grafomanię, co bardzo mnie zdziwiło, bo wiem - z innych jej tekstów - że pisze dobrze i świeżo. I nie było to ad personam, to była ocena tekstu. "Ad personam" byłoby, gdybym źle (lub dobrze) oceniała Isę jako osobę, jej cechy charakteru itp.

, a co do Navajero - byczy chłop, choć ostatnio też widziałam, ze dowcip mu się wyostrzył, ale to pewnie od zbyt długiego przebywania z dzieciakami (jest nauczycielem), więc więcej dystansu do jego uwag i będzie dobrze - a zresztą niech broni się sam...
, a co do Navajero - byczy chłop, choć ostatnio też widziałam, ze dowcip mu się wyostrzył, ale to pewnie od zbyt długiego przebywania z dzieciakami (jest nauczycielem), więc więcej dystansu do jego uwag i będzie dobrze - a zresztą niech broni się sam... 

Falę rozpoczęłam ja, bo mi się Ruinowa miniatura spodobała. Być może również wywołałam efekt animacji, ale u jego źródła tkwi moja własna, osobista ciekawość - nie było mnie tu naprawdę długo i trudno mi uwierzyć, że przez cały ten czas nie pojawiło się nic fajnego. Dlatego pozwól, że ja jednak trochę sobie tę archeologię pouprawiam. Dla mnie wiele tekstów tutaj jest "nowych".
A to święta racja!
o ile pamietam twoja propozycja zamykał sie wokół 1 utworu.