Latest post of the previous page:
I ja dziękuję za zaproszenie, z którego nie dane było mi skorzystać.Dziękuję również osobom, które założyły, że któryś z tekstów jest mój. To zaszczyt.
Jeśli pojawi się okazja, to wystartuję na następnym turnieju

Latest post of the previous page:
I ja dziękuję za zaproszenie, z którego nie dane było mi skorzystać.
 Tak więc jeszcze raz za wszystko dziękuję - konkurencji za obgryzanie paznokci, podliczanie punktów rywali i przeczytanie naprawdę fajnych tekstów, komentującym: za komentowanie
 Tak więc jeszcze raz za wszystko dziękuję - konkurencji za obgryzanie paznokci, podliczanie punktów rywali i przeczytanie naprawdę fajnych tekstów, komentującym: za komentowanie  i organizującym (za organizowanie, yep!).
 i organizującym (za organizowanie, yep!). 
 Ale jak zajdzie potrzeba - odezwę się
 Ale jak zajdzie potrzeba - odezwę się  
 Śledztwa zaciemniające
   Śledztwa zaciemniające 
 Zdziwko mnie chapło
 Zdziwko mnie chapło 
Pierwiastek Eldila dał temu Turniejowi bardzo wiele.

Przypominam, że czeka na Ciebie nagroda specjalna o wartości 150zł! [Plebiscyty]
 Przypominam, że czeka na Ciebie nagroda specjalna o wartości 150zł! [Plebiscyty] 
  Zresztą to było naprawdę fajne: umówić się, kiedy wciągamy na maszt flagi z trupią czaszką i idziemy z dwóch stron na żaglowiec Patrena! A potem niezawodna Rubia, która siedząc z lunetą na latarni morskiej, oczywiście wszystko przeczytała. Bo ona zawsze wszystko przeczyta do samej podszewki, ta Rubia! Nawet Agę z Ravalu przeczytała!
 Zresztą to było naprawdę fajne: umówić się, kiedy wciągamy na maszt flagi z trupią czaszką i idziemy z dwóch stron na żaglowiec Patrena! A potem niezawodna Rubia, która siedząc z lunetą na latarni morskiej, oczywiście wszystko przeczytała. Bo ona zawsze wszystko przeczyta do samej podszewki, ta Rubia! Nawet Agę z Ravalu przeczytała! 
 W ogóle nic nie miał! Trochę wspomnień z podróży (bo to wszystko to taki niemal reportaż, zmyślałam niewiele, bo nie czuję się za pewnie ze swoim pisaniem po tak długiej przerwie, a zmyślanie to już w ogóle w tym momencie jest dla mnie za trudne) i strzępy opowieści różnych ludzi, z których ten zając starał się posklejać jakąś tam fabułę.
 W ogóle nic nie miał! Trochę wspomnień z podróży (bo to wszystko to taki niemal reportaż, zmyślałam niewiele, bo nie czuję się za pewnie ze swoim pisaniem po tak długiej przerwie, a zmyślanie to już w ogóle w tym momencie jest dla mnie za trudne) i strzępy opowieści różnych ludzi, z których ten zając starał się posklejać jakąś tam fabułę. Należy Ci się! Tak się złożyło, że akurat Twoje teksty oceniałam dwa razy i dwa razy dostałaś u mnie ekstra punkt. Pisałaś, że chciałaś się ukryć, no i siebie może i ukryłaś, ale talentu nie. Lśni.
 Należy Ci się! Tak się złożyło, że akurat Twoje teksty oceniałam dwa razy i dwa razy dostałaś u mnie ekstra punkt. Pisałaś, że chciałaś się ukryć, no i siebie może i ukryłaś, ale talentu nie. Lśni.  I kilka innych talentów też w tym Turnieju zalśniło mocno. Z pisaniem jest na Wery dobrze.
 I kilka innych talentów też w tym Turnieju zalśniło mocno. Z pisaniem jest na Wery dobrze. 

Wieża się wyjaśni, będzie się wyjaśniała po kawałeczku. Zacznie się wyjaśniać już niedługo, chyba 10 września, tak, Faraonie? I będzie się wyjaśniała mniej więcej do końca października.
 Wieża się wyjaśni, będzie się wyjaśniała po kawałeczku. Zacznie się wyjaśniać już niedługo, chyba 10 września, tak, Faraonie? I będzie się wyjaśniała mniej więcej do końca października.Nie strasz, gorzej pisać nie będę
 Najwyżej przestanę.
 Najwyżej przestanę.  . Edycje dzikości przerabiam samotnie (lub nie).
. Edycje dzikości przerabiam samotnie (lub nie). - już nie.
 - już nie. Słyszę, słyszę

))
)) Yyyy... Nie :(
 Yyyy... Nie :( Thana, nie pozwoli Ci się zgubić
 Thana, nie pozwoli Ci się zgubić 
 Twoje opowiadania, którym kibicowałam od początku - nie wiedząc, że Ty to Ty. Bo Faraon, jeśli utrzymuje tajemnicę, to całkowicie i na amen. W rozmaitych prywatnych zgadywankach to Godhand stale się upierał, że B=Thana
 Twoje opowiadania, którym kibicowałam od początku - nie wiedząc, że Ty to Ty. Bo Faraon, jeśli utrzymuje tajemnicę, to całkowicie i na amen. W rozmaitych prywatnych zgadywankach to Godhand stale się upierał, że B=Thana  Ja przekonywałam się do jego pomysłu ostrożnie: po Barcelonie (Sagrada Familia jako złoty rzyg do nieba - taka przekora wobec obiegowych sądów  pasowała mi do dwóch osób: do Ciebie i do Chii), no i po ostatnim opowiadaniu - bo któż inny mógłby z taką swobodą stwierdzić, że temat bitwy jest brzydki, więc napisze coś innego?
 Ja przekonywałam się do jego pomysłu ostrożnie: po Barcelonie (Sagrada Familia jako złoty rzyg do nieba - taka przekora wobec obiegowych sądów  pasowała mi do dwóch osób: do Ciebie i do Chii), no i po ostatnim opowiadaniu - bo któż inny mógłby z taką swobodą stwierdzić, że temat bitwy jest brzydki, więc napisze coś innego?  Ponieważ jednak pierwsze wskazanie należało do Goda,  już się nie zgłaszałam z typowaniem na giełdzie nicków. No i nie logowałaś się, paskudo, a to naprawdę było mylące!
 Ponieważ jednak pierwsze wskazanie należało do Goda,  już się nie zgłaszałam z typowaniem na giełdzie nicków. No i nie logowałaś się, paskudo, a to naprawdę było mylące!   Bardzo się cieszę, że wróciłaś, do tego w doskonałej formie i zapowiadasz, że zostaniesz na dłużej. Więc jeszcze tylko dorzucę, że Twoje opowiadania czytałam jak literaturę. Po prostu.
  Bardzo się cieszę, że wróciłaś, do tego w doskonałej formie i zapowiadasz, że zostaniesz na dłużej. Więc jeszcze tylko dorzucę, że Twoje opowiadania czytałam jak literaturę. Po prostu.***J pisze:Arrrrr!
Teraz ravva się domyśla, dlaczego nagle byłem niedostępny w czwartki...

Nie poprzestaniemy! I na Wery, i gdzie nam się akurat zachce popsocić.

Jak słyszycie nie damy Wam długo odpocząć. Tydzień na dojście do siebie po zlocie i znowu do piór! :szatan:
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”