Giełda nicków

346

Latest post of the previous page:

Żeby z tego wyszła doskonała potrawa, potrzeba do tego niezłej ręki. Zwykła może nie wystarczyć. Może dopiero Godhand? ;)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

348
Sarah pisze: Eldil, brakuje jeszcze tylko klopsików... hmmm?
Klopsiki już zeszły ;)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

350
Cukinia. Ratatuj?
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

351
Jak będzie 9 punktów to tylko Ninetongues
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

353
Iwar czyt ajwar?
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

356
ale że co? :evil:

Giełda nicków

358
Rubia pisze: chodzi o to, że taka smaczna zagadka nie mogła zostać zmarnowana, nawet jeśli zgadujący rozpoznawali "po stylu"
No ale ja napisałem Misieq, za co dostałem punkta, a poza tym wszyscy co na Iwara, też dostają punka? To trochę bez sensu. Chyba, że pod literą P było dwóch uczestników: Misieq i Iwar.

Giełda nicków

359
Punkt to Ty dostałeś za ajwar, a ten cytat to wytknięcie omyłki, z której się potem wycofałeś. Tak to sobie interpretuję, chociaż myślowym tropem Oberadmina niełatwo się podąża :D
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

Giełda nicków

361
Rubia pisze: Punkt to Ty dostałeś za ajwar, a ten cytat to wytknięcie omyłki, z której się potem wycofałeś. Tak to sobie interpretuję, chociaż myślowym tropem Oberadmina niełatwo się podąża
Aaaaa... No teraz to nabrało sensu :D

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”