Giełda nicków

332
Paróweczka
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

336
Mandragora
ale nie pasuje - do Owsianko się nie dodaje.
cocaine jest nielegalne
a Cynamon zwietrzało nieco
Za to Stewie nie lubię, wolę mniód (ale nic nie mam do użytkowników, przyprawy komentuję)

Added in 1 minute 17 seconds:
Juliahof pisze: Jason?
brał udział w wyprawie po Złote Runo, a nie przyprawy... :P

;)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

338
Sól, pieprz, bakłażan, parówka... Hmmm, z jakąś rzadką mam skojarzenia. Ale to na pewno nie P.

Added in 9 minutes 51 seconds:
żeby nie sprowadziło do major sedesa... :P
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

340
Sarah pisze: a gdzie wódka? :shock:
nie ma LECH tez się skończył. Został tylko opar :(

Giełda nicków

342
Pomidory. Robimy leczo.
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

343
Misieq79 pisze: Pomidory. Robimy leczo.
eee, no spoko, ale bakłażana to ja bym nie chciał jednakowoż... :P

Added in 25 minutes 5 seconds:
GuLeszek Pipka? ;>

Giełda nicków

345
Sarah pisze: P.Yonk, Leszek to B !
mówisz? On tak ładnie pisać umi? Nie znałem... hmmm

Giełda nicków

346
Żeby z tego wyszła doskonała potrawa, potrzeba do tego niezłej ręki. Zwykła może nie wystarczyć. Może dopiero Godhand? ;)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”