Giełda nicków

242
To, że tam jest 11626 rozumiem, ale dlaczego 130?

Added in 3 minutes 4 seconds:
choć akurat te 130 jest bez znaczenia.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

244
To że wyjdę przed orkiestrę
K - ravva
:mrgreen:
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

246
Podkreślone K też bierze w tym udział?
Faraon_edit: Nie, to tylko podkreślenie, o Kim jest zagadka.

1cm, czy 82mm?
Lexus LX (LX to 60)
i Ludwik XIV zwany Słońcem
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

247
Ravva, ravva. Podpisana drukowanymi literami :)

Ludwik XIV
Lexus, chyba RX7.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

249
Czyżby Lan?

Added in 1 minute 55 seconds:
Albo Martinius.
Jak się mieli na [ciach]? :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

250
Eldil pisze: Jak się mieli na [ciach]?
P.Yonk pisze:1cm,czy 82mm?
Lexus LX (LX to 60)
i Ludwik XIV zwany Słońcem
Jak się wyciągnie z powyższych elementów wspólny pierwiastek, to w miejsce [ciach!] aż prosi się wstawić pewien przymiotnik na literkę "A".
Znowu nie ma potrzeby dzielić, będzie w ciągu jak wcześniej [10110101101010].
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Giełda nicków

251
Faraon pisze: Wiecie, że u nas się czyta [CIACH!] :arrow: :)
Jak się wyciągnie z powyższych elementów wspólny pierwiastek, to w miejsce [ciach!] aż prosi się wstawić pewien przymiotnik na literkę "A".
atrakcyjnie? akcyjnie? abstrakcyjnie? antyintelektualnie? akademicko?
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”

R. Arnold

Giełda nicków

252
Kurde, Avciu, rebus rebusem ale w 2 rundzie to wypisz wymaluj są Bosski Michau, Kaśka i Agenor. Nie przeskoczysz :P
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

253
Ja tam wyciągam 1, 60, 14 i ni chu chu

Giełda nicków

254
Eldil pisze:
Faraon pisze: Wiecie, że u nas się czyta [CIACH!] :arrow: :)
atrakcyjnie? akcyjnie? abstrakcyjnie? antyintelektualnie? akademicko?
To nie to :) Aktualny kontekst "ciach" masz w tekście, na obrazku z Lexusem.

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

255
Godhand pisze: To nie to :) Aktualny kontekst "ciach" masz w tekście, na obrazku z Lexusem.
A Ty po czyjej jesteś stronie? Odpowiedzi wrzucaj, nie zagadki :P

R. Arnold

Giełda nicków

256
Eldil pisze:
Godhand pisze: To nie to :) Aktualny kontekst "ciach" masz w tekście, na obrazku z Lexusem.
A Ty po czyjej jesteś stronie?
Po słusznej :)
A serio, to tamto ciach odnosiło się do odgadniętej tożsamości - Filipa, a tu mamy: rozwiązanie rebusa przemiel na a...(przymiotnik) i wstaw liczbę na końcu linka.

G.

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”