Pytania do Augusty Docher vel Beaty Majewskiej

151

Latest post of the previous page:

Cieszę się, że taki dobry rok za Tobą. A kolejnego jeszcze lepszego życzę!
Buziaki! :*
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

153
a ja chcę Cię, Augusta, z okazji noworocznych remanentów, przeprosić za moje najazdy na Ciebie tak w tym, jak i w innych wątkach rozsianych gdzieś po forum, bo niejedna szpila poszła, a wszystko to w sumie było niepotrzebne i w gruncie rzeczy bezsensowne. przepraszam

154
Smoke pisze: a ja chcę Cię, Augusta, z okazji noworocznych remanentów, przeprosić za moje najazdy na Ciebie tak w tym, jak i w innych wątkach rozsianych gdzieś po forum, bo niejedna szpila poszła, a wszystko to w sumie było niepotrzebne i w gruncie rzeczy bezsensowne. przepraszam
Hm. Zaskoczyłeś mnie tą skruchą. Dziękuję, przeprosiny przyjęte (nie wolno odrzucać przeprosin), ale nie gniewa(ła)m się na Ciebie jakoś szczególnie. Pozdrawiam i życzę sukcesów :)

156
Smoke pisze:
Augusta pisze: ale nie gniewa(ła)m się na Ciebie jakoś szczególnie.
łeee, jakbym wiedział, że się aż tak nie gniewałaś, to bym nie przepraszał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
żarcik taki :wink:
Nie wierzę, że nie wiedziałeś ;)
Tak czy owak, powodzenia! A jeśli planujesz słać powieść do wydawców, oczywiście wydania! Pozdrawiam :)

159
imadoki pisze:
Augusta pisze: 5 - I pięć kolejnych w planach, a jak się uda, może i sześć ;)

Tego Ci życzę :) I sobie też, bo lubię Cię czytać :)
Ojej! Dzięki!!! :)
A ja życzę Tobie pozytywnej odpowiedzi od jakiegoś sensownego wydawcy! I wydania książki! I wielu wspaniałych czytelników i sukcesów! :)

160
Augusta pisze: A ja życzę Tobie pozytywnej odpowiedzi od jakiegoś sensownego wydawcy! I wydania książki! I wielu wspaniałych czytelników i sukcesów! :)
Wielu wspaniałych czytelników już mam. I wspaniałych przyjaciół też. Przydałoby się jeszcze tylko trochę szczęścia z wydawcami, ale grunt, to się nie poddawać :)

Szykuję miejsce na półce na Twoje kolejne książki :) To też jest dobry plan :)
Everything happens for a reason

161
Premiera dziewiątej :)
Cieszy "prawie" jak pierwszej :P
Grafika autorstwa jednej z Fanek :)
Kolejny raz życzę Wam sukcesów, wydania Waszych dzieł oraz takich wspaniałych fanów oraz czytelników, jakich mam szczęście mieć.

Obrazek

164
ithilhin pisze: Rozumiem, że na wydanie 10 robimy imprezę?
:*
Gratki!
Koniecznie!
Babcia prababcia dostala "zdazyc z miloscia" na dzien babci.

Gratulacje bets :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

166
Muszę przyznać, że jestem z siebie dumna :D
A wszystkim, którzy jeszcze PRZED debiutem, mówię: DA SIĘ!
Da się bez znajomości, da się bez ciotki w wydawnictwie i wujka redaktora, da się bez płacenia, bez jakiegoś nadludzkiego talentu, bez odpowiedniego wykształcenia, wbrew wszystkim, którzy wróżyli klapę, da się w dwa i pół roku, w najlepszych polskich wydawnictwach i pisząc to, co się lubi pisać ;)
I nawet da się zmienić hobby w cudowną, najlepszą pracę :)
Pewnie niektórzy mi zazdroszczą (sama bym sobie okropnie zazdrościła :D ), ale to dobrze!
Poczujcie tę energię! Pomyślcie, że to możliwe, w zasięgu ręki każdego z Was.
Chciejcie, żeby się Wam udało i wtedy się uda.
Życzę Wam tego z całego pełnego szczęścia serca :)

Obrazek

Wróć do „Archiwum Pisarzy”