Latest post of the previous page:
Nadia, może się zmierzysz na opowiadanie fantasy?1187
Wybacz, Monivrian, ale aktualnie mam zaliczenia, sesję i magisterkę do napisania, więc muszę odmówić
'. Poza tym ja chyba w życiu nie skończyłam tekstu, który miałby więcej niż 5k wyrazów x). Chyba że chodziło Ci o znaki.
J. Heller, Paragraf 22Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często (...). Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu.
1189
Ja, braciszku. Potrzebny mi mały kop na rozruch po urlopie. I nikt nie pozna, który tekst mój, który Twój.Zaqr pisze:Ktoś? Coś?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
1191
Możemy też wziąć temat z gotowej listy - też w końcu jest tworzona przez publiczność. A jaki chcesz termin?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
1192
3-4 tygodnie? Nie wiem dokładnie jak będę stał z czasem, ale w tyle powinno coś się wykluć.
Co do tematów, to w oczy rzuciły mi się takie:
Nie wiesz co się stało jutro
Sadząc martwe kwiaty
Drąg, kalafior i to całe lunatykowanie.
Pamiętać by zapomnieć
Epilog czegoś, co nigdy się nie zaczęło
Co do tematów, to w oczy rzuciły mi się takie:
Nie wiesz co się stało jutro
Sadząc martwe kwiaty
Drąg, kalafior i to całe lunatykowanie.
Pamiętać by zapomnieć
Epilog czegoś, co nigdy się nie zaczęło
1193
To ja bym chciała ostatni. Epilog czegoś, co się nigdy nie zaczęło. I tak zwykle zaczynam od końcówki.
Do końca sierpnia?
1195
I wzajemnie. 
Ithi, założysz nam temat?
Ithi, założysz nam temat?
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1199Ruina, a tak w ciemno nie chcesz? Poziom ujawni się w trakcie pojedynku. Boisz się podjąć wezwanie? :wink:
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1200Podejrzewam, że będzie to poziom ***. Za mocny jak dla mnie.
UWAGA - wycięłam niegrzeczne odniesienia
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1201Tak szybko się poddajesz? Czy też nie wierzysz w swoje możliwości? Pokaż na co cię stać - w ostateczności będą cię tylko chwalić 
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz