377
Wyszło na to, że... i ja chciałbym się pochwalić, podpisaniem swojej pierwszej (debiutanckiej) umowy wydawniczej.
"Tam, gdzie smoki wiją swoje gniazda" pojawi się w przyszłym roku nakładem wydawnictwa SQN.

:waryjaci:
Gratulacje! Tytuł brzmi obiecująco (opis też ;)).
Dokonałeś niemożliwego :wink: :lol:
Został białym krukiem. :P
jestem zabawna i mam pieski

378
Cerro pisze: :waryjaci:
Gratulacje! Tytuł brzmi obiecująco (opis też ;)).
Dokonałeś niemożliwego :wink: :lol:
Został białym krukiem. :P
SQN wydaje kilku polskich autorów więc rodzynkiem nie będę ;)

381
Jacku, wielkie gratulacje :)

Dzieło filozoficzne, jak mniemam ;)
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

386
Dawno mnie tu nie było. Miło widzieć, że ciężka praca przynosi weryforumowiczom owoce - szeleszczące stronicami i pachnące świeżym drukiem. Fajne uczucie, isn't it?

To ja też się pochwalę: pojutrze premiera mojej powieści kryminalnej, już drugiej. "Twardy zawodnik" się nazywa i można ją w pewnym sensie nazwać kontynuacją pierwszej, "Rykoszetu". Zgodnie z dobrymi radami niektórych "fioletowych", nie ustaję w pracy. W przygotowaniu trzecia powieść, plan na czwartą...

Z numerem "zero", które gdzieś w międzyczasie powędrowało do wydawnictwa, też coś zaczyna się dziać, ale nie zapeszam :lol:
Szuflandio, Ojczyzno moja, krasnoludowa...

390
E.Horsztyński pisze:No, no, a my się tu chwalimy jakimiś durnymi opowiadaniami :oops:
Dlaczego zaraz durnymi??? To sól pisarskiej ziemi!

Dzięki wszystkim za graty:)
Szuflandio, Ojczyzno moja, krasnoludowa...

391
Czy nie powinien w takim razie pojawić się temat z pytaniami do Marka "Kaiser sose" Stelara i nie powinien zostać zmieniony kolor nicka? Tak tylko pytam :D
//generic funny punchline

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”