Latest post of the previous page:
Super, oby tak dalej18
Dzisiaj było mi ciężko zmobilizować się do pisania. Już chciałam sobie odpuścić, tłumacząc to przygotowaniami do trzydniowego wyjazdu. Postanowiłam jednak spróbować napisać chociażby jedną stronę.. Ogółem wyszło 7922 znaków (w sumie jest już 41756 znaków).
W trakcie najbliższych trzech dni przerwa w pisaniu. Mam nadzieję, że po powrocie znowu będę systematycznie pisać.
W trakcie najbliższych trzech dni przerwa w pisaniu. Mam nadzieję, że po powrocie znowu będę systematycznie pisać.
20
Dzisiaj 6877 znaków. W poprzednim tygodniu napisałam tylko jedną stronę (to na pewno wina trzech dentystów!). Teraz czas nadrobić zaległości, jeśli chcę osiągnąć swój cel.
21
Dzisiaj mam kryzys wieku średniego... tfu... kryzys "Półmetka". Dwa i pół tygodnia mija od podjęcia wyzwania. Dotychczasowy dorobek to 50440 znaków (22 strony). Siedzę przed monitorem i mam w głowie pustkę. Pojawiła się myśl, aby to przerwać, zaszyć się w swojej strefie komfortu i tylko myśleć i gadać o pisaniu
Postaram się napisać chociaż stronę...
24
Nie udało mi się wyrobić w czasie, ale jestem całkiem zadowolona z tych 25 stron, które powstały w ciągu miesiąca.