301

Latest post of the previous page:

Carewna - Gratulacje!!! Czytałem Twój tekst nie wiedząc jeszcze, że jest Twój i bardzo mi się podobał (świetna końcówka). Ciekawe, czy tylko mi trochę kojarzył się z bardzo klimatyczną prozą Radka Raka.

uthModar -Brawo! Super! Dobrze się wstrzeliłeś - zamieniłem wczoraj parę słów z GC i są teraz totalnie oblegani przez debiutantów.

A tak w ogóle pozdrowionka dla Wszystkich z zapchanego pociągu z Pyrkonu ;D
pozdrawiam - Bartek
Dzikopis znaleziony w sieci...

303
dziko pisze:CarewnaCzytałem Twój tekst nie wiedząc jeszcze, że jest Twój i bardzo mi się podobał (świetna końcówka).
To jest prawdziwa pochwała. Zaraz pęknę z dumy. ;) Dziękuję.

304
Dzięki wszystkim :) Tak btw GC polecam ze szczerego serca wszystkim początkującym pisarzom. Udowadniają, że profesjonalizm i sympatyczna atmosfera mogą iść w parze. Każdy doczeka się odpowiedzi i nie trzeba na nią wyczekiwać dłuuugimi miesiącami.

I nie, nie płacą mi za tę reklamę :P

306
Od poniedziałku, 27.04, rusza przedsprzedaż mojej debiutanckiej książki utrzymanej w konwencji comic fantasy, "Cuda i dziwy Mistrza Haxerlina". W najnowszej Fantastyce Wydaniu Specjalnym można przeczytać opowiadanie reklamujące antologię. To już moja czwarta publikacja w NF :)
Chyba już gratulowałam, ale co tam - graty raz jeszcze!
A opowiadanie w FWS ma jeden z piękniejszych otwarć, jakie znam. Uwielbiam twój humor. xD
jestem zabawna i mam pieski

307
uthModar, wielkie gratulacje! Brakuje mi humorystycznych książek, więc pewnie przeczytam :wink:
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

315
Gratulacje! :)
Takie zbiorcze, dla wszystkich, bo widzę, że całkiem sporo się tutaj działo. Tak trzymać :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

316
Wow, wow, wow! Ile sukcesów przegapiłam. Przepraszam, nadrabiam, nadrabiam.

Serdecznie wszystkim naszym utalentowanym autorom gratuluję. Brawa wielkie :D

I cichutko dziękuję za efekt uboczny w postaci kopa dla mnie. Pora się za siebie brać.
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”