151

Latest post of the previous page:

dzieje mojej rodziny to na przestrzeni ostatnich 250 lat co najmniej kilka prób stawania na nogi po klęskach totalnych. Burze dziejowe odbierały nam zazwyczaj wszystko albo niemal wszystko.

Pech sprawił że po okresie komuny po raz kolejny dobijamy się swego niemal od zera. Bez ziemi, bez słoików carskich rubli, bez nieruchomości, bez znajomości. Tylko pracą rąk własnych i uczciwym pomyślunkiem.

Wymyśliłem drogę dającą szanse na sukces. Z żelazną konsekwencją od ćwierćwiecza realizuję plany. Mam swoje 5 minut i nie odpuszczę.

153
Gratulacje :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

158
Dziękuję Wam bardzo. :) Jestem wzruszony. Będzie mi neizmiernie miło, jeśli przeczytacie tę książkę i dacie znać, co o niej myślicie - ale wiadomo, bezlitośnie i bez owijania w bawełnę, w stylu Weryfikatorium. :D
Aleś Ty ładny :P

Co Ty mówisz. Dziękuję. :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

159
Bardzo serdecznie gratuluję :)
Naprawdę zazdroszczę (ale pozytywnie i bez zawiści)!!!
Jeszcze raz ogromne BRAWA!
Super zdjęcie!
Ależ musisz się teraz wspaniale czuć!!!
Na Twoim miejscu przejechałabym się po wszystkich księgarniach i zrobiłabym selfie w każdej z nich :D

161
Ech, czyli muszę jeszcze w swój napięty grafik wepchnąć wyprawę do księgarni? Niedobry Patren, tak mnie zawala obowiązkami! ;]

A tak poważnie, to wielkie gratulacje, brawa i w ogóle! :mrgreen:
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

162
Ech, czyli muszę jeszcze w swój napięty grafik wepchnąć wyprawę do księgarni? Niedobry Patren, tak mnie zawala obowiązkami! ;]
Mam nadzieję, że nie pożałujesz. :)

I dziękuję!

164
Empik, Matras, Domy Książki... O ile mi wiadomo, ogół księgarni na terenie kraju został zaopatrzony w "Śnieg widmo". :) Dziękuję najmocniej!

165
Patren pisze:Będzie mi neizmiernie miło, jeśli przeczytacie tę książkę i dacie znać, co o niej myślicie
Nie ma jeszcze na chomiku. :D

A tak poważniej - gratuluje! Zazdra zżera!
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons

166
Patren pisze:TO SIĘ JUŻ DZIEJE JUŻ SIĘ STAŁO DZIEJE SIĘ LUDZIE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Obrazek

Naprawdę pomyślałem, że może masz na naźwisko Dostojewski... Temu i wydać się udało :twisted:

anowi pisze:Aleś Ty ładny :P
A no. Młoda dupcia, uroda ponadprzeciętnie optymalna. Nie to co ja, całe życie w masce przeciwgazowej...
Nie wierzę i nigdy nie uwierzę w żadne utopie, ale za to wierzę we wszelkie możliwe antyutopie.

http://edwardhorsztynski.blog.pl/

https://www.facebook.com/pages/Edward-H ... 81?fref=ts

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”