31

Latest post of the previous page:

Navajero pisze:Aha, bo oni przejęli finansowanie CF. Firma IMO prestiżowa, ale panienki kontaktowe istotnie nie tego... :)
Tam niestety wiele spraw załatwiają dziewczynki-stazystki nie mające żadnego doświadczenia, ale wykonujące odpowiedzialną pracę.

32
Dobry,

To skoro się chwalić można i trzeba, to i ja coś dorzucę: Niedługo wychodzi kolejna antologia grozy od wydawnictwa Replika. I ja tam będę, z moim opowiadaniem "Klatka".
Przy okazji (bo czemu by nie) - pełny spis treści z bloga Roberta Cichowlasa.

Jacek M. Rostocki - HUDA
Łukasz Radecki - VADE MECUM
Łukasz Orbitowski - SZKŁO
Krzysztof Maciejewski - KIESZONKOWY DEMON
Paweł Mateja - FAŁSZYWE WSPOMNIENIE
Karolina Kaczkowska - ZOMBIE LOVE
Robert Cichowlas - ARMIA OCALENIA
Piotr Mirski - DOM NA KOŃCU DROGI
Dawid Kain - JAK SZELEST LIŚCI W JESIENNĄ NOC
Paweł Waśkiewicz - PRZEWOŹNICY
Tomasz Siwiec - ROZUMIESZ, SKARBEŃKU
Tomasz Czarny - NIECZAS
Łukasz Henel - MIŁOŚĆ ZAKLĘTA W KAMIENIU
Jacek Piekiełko - TWOJE MARTWE SKRONIE
Michał Stonawski - KLATKA
Krzysztof T. Dąbrowski - ŻYCZEnie
Sylwia Błach - ADAM I EWA
Graham Masterton - NOC WENDIGO
Noty o autorach
Pisanie to życie a życie to zabawa

33
Gratulacje! :)
Groza to nie mój temat, ale zawsze miło poczytać o sukcesach.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

36
Świetnie! Gratulacje, cranberry!!!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

40
cranberry - dołączam do gratulacji. Twoja powieść zapowiada się bardzo ciekawie.

Jak będzie taka możliwość, to kupię, zjem razem z autorką, a resztki wydalę na forum. ;)

43
dziko, wysłałam jakoś w marcu, w piątek dostałam telefon, w niedzielę wisiały zapowiedzi na www. Trwam w szoku.

Tym głębszym, że pierwszy mail z załącznikiem do pierwszego wydawnictwa wysłałam równiutko rok temu (z dokładnością do dnia ;) ) i jeżeli udawało mi się uzyskiwać odpowiedzi, to brzmiały one, że fantastyki nie wydają, że POLSKIEJ fantastyki nie wydają lub że fajne, super, odezwę się za dwa tygodnie (i kamień w wodę).

Trzymajcie kciuki, październik daleko, tyle meteorytów może spaść w międzyczasie <zgroza mode on>
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

46
Gratulacje! Świetny pomysł i świetny projekt!
gosia

Obrazek

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”