Latest post of the previous page:
Na razie przeczytałam pięć tekstów.<Więc uwaga spojlery w komentarzu>
Taka sobie para - zaskoczył mnie przede wszystkim gatunek, bo wygląda na cyberpunk. Wszędzie przed oczami miałam maszynerię, ale nie wiem gdzie tu jasna moc, może więcej będzie w drugiej części? Przecięcie w takim miejscu, że nie wiadomo co może być dalej. Z cyberpunkiem na forum kojarzy mi się wyłącznie Aether, więc obstawiam ją jako autorkę.
Stryszek - cóż zupełnie nie w moim stylu, bo średnio przepadam za obyczajówkami. Z pozytywnych stron to "pocztówki na lodówce". Mój dziadek też tak robi i bardzo pozytywnie mi się to kojarzy.
Nieskończoność - zdecydowanie podobała mi się pierwsza część tekstu, byłam wręcz zachwycona i myślałam, że to obrońca tytułu - Godhand. W dalszej części utworu gubiłam wątek, a kiedy znalazła się na ławce w parku i nastąpiło nagłe przecięcie, byłam zdezorientowana, wiec będę czytać jeszcze raz przed ostateczną opinią.
MIX FM - podoba mi się pomysł, podoba mi się ta technika kontrastu - na razie mój faworyt. Jako autora obstawiam... Smoke może?
JESTEM STUDENTEM - Plus za fabułę osadzoną w Polsce, ale brakowało mi jakiegoś "przytupu". Kto mógł napisać? Sepa nie podejrzewam, ale tylko on kojarzy mi się z Krakowem.