Latest post of the previous page:
Nie możemy tak zniechęcać Natalki. Młode osoby lepiej zachęcać, niż krytykować z grubej rury, bo łatwo wtedy całkowicie odstraszyć od pisania. Ja podziwiam w niej determinację i zapał.;] Gdybyście przeczytali moje pierwsze opowiadania, nie wiem, czy wypadłabym lepiej. Postęp wymaga czasu i doświadczenia. Radziłabym więc jej pisać, gdy przyjdzie ochota, ale przede wszystkim dużo czytać. Może coś z tego będzie, może nie. Za wcześnie, żeby to osądzać. Twórz sobie o tych bohaterkach pięknych i bogatych, skoro sprawia ci to przyjemność. Na poważniejsze tematy przyjdzie czas.17
absolutnie nie zniechecam do pisania, przeciwnie, ja zamiescilem pare swoich tekstow i tez dostalem jak narazie regularny ochrzan ze tak to nazwe ale coz, to powolny zawod i po latach dopiero moze sie cos zdarzyc, duzo duzo duzo czytac to napewno pomaga, chocby w ortografii jesli juz nie zauwaza sie zadnych srodkow stylistycznych, budowy zdan bo ja np nie bardzo to rozrozniam ale mam na to czas, na forum jest mase rad jak pisac, zasad z lekcji polskiego, ortografii (z tym akurat wielkiego problemu nie mam).
TAKZE PISAC ILE WLEZIE NIEWAZNE JAKIEJ JAKOSCI I CZYTAC BO TO WYPIERA BLEDY
TAKZE PISAC ILE WLEZIE NIEWAZNE JAKIEJ JAKOSCI I CZYTAC BO TO WYPIERA BLEDY
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.
18
Ja tam nie mam problemy z ortografią tylko z literówkami. Dużo czytam(jak na mnie), np. moja koleżanka więcej czyta ode mnie i ma ortograficzne błędy co 2 zdanie.Wie, że je popełnia i jak się pisze, ale i tak napisze zamiast "też" to "terz"... Widać różnice??
Czemu życie musi być takie okrutne??