Latest post of the previous page:
Tyle znaków przed wigilią!? Co ty ciast na święta nie pieczesz?32
Ta, ale w opowiadaniu zawsze możesz namotlać, zaszpachlować i olśnić czytelnika językowo... a tutaj jak nie działa, tak nie działa XDZ tym to jest często podobnie jak z pisaniem literackim, siedzisz kilka godzin nad jedną linijką i wciąż nie chce działać.![]()
Swoją drogą, nigdy nie zapomnę pierwszego programu w C mojej kumpeli, który twardo twierdził, że "2+3=ć"
Coś w tym jest, bo mam zakaz wstępu do kuchni, żeby nic przypadkiem nie spłonęło...Tyle znaków przed wigilią!? Co ty ciast na święta nie pieczesz?
37
Dzisiaj skromniej, bo 8083. Udzielanie się społeczne, zepsuty kompilator, słowem pod względem produktywności dzień do szeroko rozumianej bani.
38
Napisałaś więcej niż ja kiedykolwiek w jeden dzień i mówisz, że dzień do bani... O.o Bardzo ona szeroko rozumiana.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!
41
Dziś 4432, wyraźny spadek. Udzielanie się społeczne, poważne dyskusje i inne takie zajęły mój czas.
No, dobra, tak naprawdę spędziłam ładnych kilka godzin na zakupach.
No, dobra, tak naprawdę spędziłam ładnych kilka godzin na zakupach.
43
Miałam dzionek lenia, ale 6830 jakoś wskoczyło. Jutro skończę zapewne i wrócę się grzebać w feudalizmie. Powiem szczerze, dobrze mi mała odmiana zrobiła, nawet się trochę stęskniłam za Dziewiątką. Parę nowych pomysłów też przybyło.
45
Nie wiem, czy to dobrze czy źle, że się za Japonię zabrałaś. Bo mnie też od niedawna chodzi po głowie.
Chociaż w sumie bardziej dobrze niż źle, bo będę mógł Cię wykorzystywać :>
Trzymam kciuki za kolejne znaki!
Chociaż w sumie bardziej dobrze niż źle, bo będę mógł Cię wykorzystywać :>
Trzymam kciuki za kolejne znaki!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
46
Wczoraj 9202, zgodnie z planem zamknęłam opowiadanie poza-Dziewiątkowe. Mam nadzieję, że pofrunie na SF po polsku 3
O ile je ogłoszą.
Następnym razem zajmę się jakąś kulturą mniej obleganą... Pigmeje? Aborygeni? Księżycowe Ludki?
Nie bój nic! Podobno Kossakowska też się za Japonię ostatnio zabrała, więc oboje będziemy wtórni...Nie wiem, czy to dobrze czy źle, że się za Japonię zabrałaś. Bo mnie też od niedawna chodzi po głowie.
Następnym razem zajmę się jakąś kulturą mniej obleganą... Pigmeje? Aborygeni? Księżycowe Ludki?