Latest post of the previous page:
Magic, w sensie, że mało komentarzy, czy, że jeszcze nie zamknięta?455
Rapsodia, rownież dziękuję. Ale następnym razem chyba już nie horror 

Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
458
Przykro mi, że tak mało osób zainteresowało się naszymi tekstami (a specjalnie wybrałyśmy niski limit znaków) Oceny i komentarze przyjmuję bez słowa sprzeciwu.Thug pisze:Nie bardzo rozumiem, uważasz, że oceniający byli niesprawiedliwi? Odstawili fuszerkę?Magic pisze:Trochę mi przykro :( Moja bitwa z Rapsodią potraktowana została po macoszemu...
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi
459
Zgadzam się w 100%. I same opinie były hmm bardziej ubogie w opinie niż w innych bitwach a czytałam ich naprawdę sporo.Magic pisze:Przykro mi, że tak mało osób zainteresowało się naszymi tekstami (a specjalnie wybrałyśmy niski limit znaków) Oceny i komentarze przyjmuję bez słowa sprzeciwu.Thug pisze:Nie bardzo rozumiem, uważasz, że oceniający byli niesprawiedliwi? Odstawili fuszerkę?Magic pisze:Trochę mi przykro :( Moja bitwa z Rapsodią potraktowana została po macoszemu...
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "
464
Dziękuje Godhandowi, że po mimo wszystkich przeciwności, zgodził się na pojedynek ze mną.
Gratuluje wspaniałego zwycięstwa. Wierze, że gdyby nie pośpiech, który niestety zrobił swoje, twój tekst byłby jeszcze lepszy.
Dziękuję też wszystkim, którzy poświęcili czas na oddanie swoich głosów i komentarzy. Zwłaszcza w tym okresie
Gratuluje wspaniałego zwycięstwa. Wierze, że gdyby nie pośpiech, który niestety zrobił swoje, twój tekst byłby jeszcze lepszy.
Dziękuję też wszystkim, którzy poświęcili czas na oddanie swoich głosów i komentarzy. Zwłaszcza w tym okresie

-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.
-Albo żebyś się przesunął.
465
Ja również dziękuje Thug.
Śpieszyłem się, ale i dobrze bawiłem przy pisaniu tego tekstu, a to nie zawsze się zdarza.
Różnica punktowa - śmieszna, opinie o obu tekstach ciekawe.
Bitwa udana.
Dzięki.
G.
Śpieszyłem się, ale i dobrze bawiłem przy pisaniu tego tekstu, a to nie zawsze się zdarza.
Różnica punktowa - śmieszna, opinie o obu tekstach ciekawe.
Bitwa udana.
Dzięki.
G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.