Latest post of the previous page:
Rapsodia, wysłałaś?34
Rapsodia, wysłałam w sobotę 15.06 wieczorem. Poprawiłam tę końcówkę w malignie, może nie gorączkowej, ale po 600mg Ibupromu to i krowa nie miałaby gorączki

Jak poprzednio betareaderzy marudzili, że końcówka niewyrazista, to teraz pewnie jest niewyrazista i łopatologiczna, ale trudno
To mówicie, że miały być potwierdzenia?? Pażywiom, uwidim...
Jak poprzednio betareaderzy marudzili, że końcówka niewyrazista, to teraz pewnie jest niewyrazista i łopatologiczna, ale trudno
35
no ja też poprawiałam w sobotę wieczoremcranberry pisze:Rapsodia, wysłałam w sobotę 15.06 wieczorem. Poprawiłam tę końcówkę w malignie, może nie gorączkowej, ale po 600mg Ibupromu to i krowa nie miałaby gorączki![]()
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "
36
To dobrze, bo już żyłam w strachu, że jako jedyna nie dostałam potwierdzenia. Z facebooka wynika, że dużo osób pisało z Poznania i o Poznaniu. Siła! 
38
Z czego wynika, że organizatorzy nie słyszeli o konkursie "Poznań fantastyczny".Natalia Szczepkowska pisze:Z facebooka wynika, że dużo osób pisało z Poznania i o Poznaniu
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)
41
Ja też dostałem. Piszą na Fb, że przyszło dwa razy tyle prac co rok temu, a wtedy było chyba czterysta (?).
Jak chcą zdążyć do lipca, to albo mają super zespół recenzencki, albo stosują metodę "selekcja wstępna po pierwszych dwóch akapitach" :-)
Jak chcą zdążyć do lipca, to albo mają super zespół recenzencki, albo stosują metodę "selekcja wstępna po pierwszych dwóch akapitach" :-)
pozdrawiam - Bartek
Dzikopis znaleziony w sieci...
Dzikopis znaleziony w sieci...
42
Zalogowałam się, żeby uszczęśliwić Was radosną nowiną, że dostałam potwierdzenie, ale jak widzę, nie jest to już żaden njus 
Ale i tak Was uszczęśliwię tą informacją, skoro się zalogowałam!
Wyniki w lipcu, ha, pytanie, którego roku! 
Ale i tak Was uszczęśliwię tą informacją, skoro się zalogowałam!
43
Pytanie na facebooku:
I odpowiedź:Kłaniam sięKiedy będzie można spodziewać się - plus minus - wyników konkursu "Science Fiction po polsku 2"...?
Mam nadzieję, że redakcją/korektą książek i prowadzeniem ich strony nie zajmuje się ta sama osoba...Przy dobrych wiatrach przelom lipca i sierpniabardzo dużo opowiadań i ciężki orzech do zgryzienia z wyborem
Wysoki poziom czołówki.
44
Natalio, z tego co mi wiadomo, redaktorem drugiej edycji antologii będzie, podobnie jak w przypadku edycji pierwszej, Anna Kańtoch. A stronę prowadzi ktoś z ekipy Paperbacku 
Między kotem a komputerem - http://halas-agn.blogspot.com/
46
Natalia:
Może celowo tak...? Dla żartu? Krotochwili?
Ciężki orzech, twardy wybór, kto by tam wszystkie zasady poznał
A serio - kiepsko.
Pozdrowienia,
G.
Może celowo tak...? Dla żartu? Krotochwili?
Ciężki orzech, twardy wybór, kto by tam wszystkie zasady poznał
A serio - kiepsko.
Pozdrowienia,
G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.