Latest post of the previous page:
W poprzedniej edycji limit był do 72 tys. znaków, więc pewnie tym się powinno sugerować17
Limit pozostaje ten sam - 72 tys. znaków, ilość prac na autora również się nie zmieniła - 3 prace na osobę
Regulamin, terminarz i pozostałe istotne informacje będą opublikowane na stronie konkursu najpóźniej w chwili jego rozpoczęcia.
A teraz:
[ Dodano: Czw 16 Maj, 2013 ]
Z przyczyn technicznych nastąpi nieokreślone czasowo opóźnienie w starcie konkursu. Bardzo mocno wszystkich przepraszamy. Liczba trzynaście w tytule tegorocznych Horyzontów Wyobraźni chyba jest nieco dla nas pechowa. Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość - z maszynami się nie dogadasz, człowieku, choćbyś na uszach stawał... Nasi informatycy na bieżąco walczą o uruchomienie strony konkursu, więc mam nadzieję już wkrótce wysłać Wam dobrą wiadomość.
A teraz:
UWAGA!!!
Qfant poszukuje osób, które chciałyby dołączyć do grona recenzentów Horyzontów Wyobraźni. Zainteresowanych proszę o PW z krótkim opisem doświadczenia w ocenianiu cudzych tekstów i próbką, najlepiej odnośnik do weryfikacji tu na forum. [ Dodano: Czw 16 Maj, 2013 ]
Z przyczyn technicznych nastąpi nieokreślone czasowo opóźnienie w starcie konkursu. Bardzo mocno wszystkich przepraszamy. Liczba trzynaście w tytule tegorocznych Horyzontów Wyobraźni chyba jest nieco dla nas pechowa. Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość - z maszynami się nie dogadasz, człowieku, choćbyś na uszach stawał... Nasi informatycy na bieżąco walczą o uruchomienie strony konkursu, więc mam nadzieję już wkrótce wysłać Wam dobrą wiadomość.
Cierpliwości, nawet trawa z czasem zamienia się w mleko.
20
Tak? Hm. To może ja też?Weber pisze:Hmm, może wezmę udział.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
25
No i co tam, drużyno, już ktoś coś wysyłał? Bo nie chcę być tą osobą, na której jako na pierwszej formularz zgłoszeniowy wywali się w kosmos 
26
Nom, teraz mogę. Chyba. W sumie nie wiem.Thana pisze:Tak? Hm. To może ja też?Weber pisze:Hmm, może wezmę udział.
Nie, jeszcze nie wysyłałem nic. Dopiero piszę. Czasu jest aż nadto. Nie ma co się śpieszyć.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
31
To oznaczenie gatunku to chyba na potrzeby "statystyczne".
Sam zawsze mam z tym problem, w zeszłym roku moje opowiadanie to był właśnie coś a la steampunk i wybrałem "soft SF" - najpojemniejsza kategoria. Inna rzecz, że gdybym np. pisał urban fantasy to byłbym mocno w kropce :-)
Sam zawsze mam z tym problem, w zeszłym roku moje opowiadanie to był właśnie coś a la steampunk i wybrałem "soft SF" - najpojemniejsza kategoria. Inna rzecz, że gdybym np. pisał urban fantasy to byłbym mocno w kropce :-)
pozdrawiam - Bartek
Dzikopis znaleziony w sieci...
Dzikopis znaleziony w sieci...