Latest post of the previous page:
Madry facet byl z niego w koncu ...17
Nawet sporo. Moglibyście zrobić www do tego forum. Jakieś newsy z szerokiego świata, sylwetki mistrzów pióra itd... Chociaż taka stronka to już nie lada wyzwanie. Widziałaś, nasza opowieść zamiast brnąć ku nieznanemu, cofnęła się:)
Bohaterowie muszą zabijać potwory i zawsze je znajdą - jeśli nie na świecie, to w samych sobie.
Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz.
Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz.
24
błędy poprawiane są przy podsumowaniu - przynajmniej powinny być.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
26
Ok, skopiuj ten tekst i prześlij mi poprawioną wersję. Tylko błędy ortograficzne. Podmienię 
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
- Nieśmiertelny S.J. Lec
30
halo... czy ktoś jeszcze kontynuuje jakiś tekst... jakieś pomysły, propozycje? Nie spać mi tu! Myśleć!
- Nieśmiertelny S.J. Lec
- Nieśmiertelny S.J. Lec
31
Hum, hum. Muszę przyznać, że to całkiem fajna zabawa. 
Nie mogę się nadziwić na jakie ciekawe tory zeszło opowiadanie "Pamiętnik". Miało być chyba... no, eee, tym, pamiętnikiem a zaczyna się robić psychodeliczna opowieść człowieka chorego umysłowo.
Nie mogę się nadziwić na jakie ciekawe tory zeszło opowiadanie "Pamiętnik". Miało być chyba... no, eee, tym, pamiętnikiem a zaczyna się robić psychodeliczna opowieść człowieka chorego umysłowo.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"