17
Nawet sporo. Moglibyście zrobić www do tego forum. Jakieś newsy z szerokiego świata, sylwetki mistrzów pióra itd... Chociaż taka stronka to już nie lada wyzwanie. Widziałaś, nasza opowieść zamiast brnąć ku nieznanemu, cofnęła się:)
Bohaterowie muszą zabijać potwory i zawsze je znajdą - jeśli nie na świecie, to w samych sobie.

Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz.

23
coś - a co z błędami orograficznymi? Ręce mnie swędzą żeby poprawiać. I mam pytanko: ostatni post w pamiętniku pomysłu martynki: co to za gościu zaatakował bohatera?
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą."
św. Augustyn

24
błędy poprawiane są przy podsumowaniu - przynajmniej powinny być.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

25
pominęłam podsumowanie, ale zaraz zobaczę :)

Dodane po 1 minutach:

Niestety wklejono bez zmian - są błędy :( a ja mam bzika i błędy poprawiam (świrnięta hihi)
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą."
św. Augustyn

26
Ok, skopiuj ten tekst i prześlij mi poprawioną wersję. Tylko błędy ortograficzne. Podmienię :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

30
halo... czy ktoś jeszcze kontynuuje jakiś tekst... jakieś pomysły, propozycje? Nie spać mi tu! Myśleć!

- Nieśmiertelny S.J. Lec

31
Hum, hum. Muszę przyznać, że to całkiem fajna zabawa. ^^

Nie mogę się nadziwić na jakie ciekawe tory zeszło opowiadanie "Pamiętnik". Miało być chyba... no, eee, tym, pamiętnikiem a zaczyna się robić psychodeliczna opowieść człowieka chorego umysłowo. :D
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piszemy wspólne opowiadania”