Nominacje i nagrody

98
Romecki pisze: (pt 01 kwie 2022, 15:16) Na marginesie, to jest niezłe opowiadanie, choć leciutko przeszarżowane.
Dzięki panie jurorze :mrgreen: . Nie chciałem zabrzmieć jakbym marudził. Po prostu przemawia przeze mnie moja wrodzona fałszywa skromność :P.

Adrianno, tomek3000xxl, Czarna Emmo, dziękuję za gratulacje :mrgreen:

Nominacje i nagrody

99
Gratki MordercaBezSerca, zmieścić się w tak ścisłym gronie i to bez płatnej protekcji jurora - szacun. :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Nominacje i nagrody

102
Sarah pisze: (śr 12 kwie 2023, 16:09) Adrianna, szopen, wielkie brawa dla was ! Życzymy więcej i więcej ! :clap: :clap: :clap:
i jeszcze więcej!!!
Gratulacje!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Nominacje i nagrody

103
ithi pisze: (śr 12 kwie 2023, 17:52)
Sarah pisze: (śr 12 kwie 2023, 16:09) Adrianna, szopen, wielkie brawa dla was ! Życzymy więcej i więcej ! :clap: :clap: :clap:
i jeszcze więcej!!!
Gratulacje!
i jeszcze i jeszcze!! Zasłużone Gratulacje. :fajerwerki: :clap: :fajerwerki: :clap: :fajerwerki:
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”