Witam wszystkich użytkowników forum :)

1
Witam:)

(mam nadzieje, że pisze to w odpowiednim dziele, nie bardzo sie jeszcze w tym wszystkim orientuje :( )

troche o mnie: mam 22 lata i mieszkam w małej miejscowości na podkarpaciu. aktualnie staram sie cos złożyć z pojedyńczych słów. mam nadzieje, ze powstanie jakas powieść :D zobaczymy :D

pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów :D

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witaj.

Mnie się nie musisz obawiać, nie noszę ze sobą łopaty. Wystarczą mi moje ręce.

Rozgość się. Wydaje mi się, że warto.

Pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Witaj,

sam jestem tutaj dopiero od kilku dni, ale napisać Ci mogę już, że warto.

A co do składania pojedynczych słów, to lepiej żebyś znalazła ich około 3000 dziennie jeśli chcesz napisać powieść.

I rada druga: jeśli chcesz, naprawdę chcesz napisać powieść to omijaj to forum z daleka i zaglądaj jedynie w weekendy! To forum wciąga i nie wiesz kiedy, a już mija kolejna godzina, podczas której mogłabyś napisać niezłą stronkę tekstu! :lol:

Samych sukcesów!

8
Aloha.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

9
Jacek Skowroński pisze:Witam serdecznie miłośniczkę Herkulesa i panny Marple! :faja:

O, to dokładnie tak, jak ja. ^^ No, proszę. Kochana Agatka.

11
Uwielbiam język polski. Tyle dwuznaczności w jednym fanowskim zdaniu...

Hm, nie. Część osób dopatrywało się w moich oczach niebieskości, ale inni zieloności, plotkować nie lubię, siostrzeńca nie mam, robionych na drutach szaliczków i narzutek nie noszę... Hmm... Co tam jeszcze wiadomo o pannie M.?... Ach, żaden z moich znajomych nie jest pułkownikiem, jego żoną ani innym miliarderem, po sanatoriach się raczej nie ciągam.

Jak Herkules nie wyglądam. Nie dawałam linków do żadnych swoich zdjęć chyba zresztą...

12
U-u! UUUU!

Powitać, powitać!

<przeskakuje przez ogrodzenie>

Powitać! Już idę pani! <łapie siekierę stojąca przy furtce>

Powitać! Pozdrawiać! Już-już, biegnę-biegnę!

Powitać!

XD
Ostatnio zmieniony czw 28 lut 2008, 15:39 przez Testudos, łącznie zmieniany 1 raz.
Are you man enough to hold the gun?

13
Dzieki Wam wszystkim za milutkie powitanie. zapoznaje sie wlasnie z trescia forum.hmm, troche tego duzo. mam nadzieje ze zdolam byc na biezaco.

pozdrawiam:)

14
Oj, tak. Chodzenie po tym forum wciąga. Ale w sumie po co od razu pisać, skoro najpierw można łyknąć porządną dawkę rzetelnych informacji? Można dzięki temu podnieść poziom tego, co powstanie. Polecam dział o wydawnictwach, wydawaniu i te działy typu "Jak pisać?" i "Kreatorium". No i czasem warto też poczytać komentarze pod weryfikowanymi pracami, ale na to trzeba już stanowczo więcej czasu:)

Pozdrawiam

kognitywna

15
Cześć!

-A inne bronie też wyrzucić?No dobra.

Wyrzucam shotgana i kilka pistoletów.

-Ale noża nie wyrzuce!
Aktualnie próbuje napisać : "Obrońcy Tajemnic".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”