Latest post of the previous page:
Ja miałem problem z kolorem włosów i oczu - dziewczynka zmieniała barwę jak kameleon48
Ja też wysłałam, na razie jedno krótkie opowiadanko, drugie jeszcze leży i się korektoruje, ale mam nadzieję, że przed 30 zdążę z nim także skończyć.
Powodzenia dla recenzentów (jeśli rzeczywiście nadejdzie tyle zgłoszeń, ile przewidujecie, to będzie wam potrzebne
)
Powodzenia dla recenzentów (jeśli rzeczywiście nadejdzie tyle zgłoszeń, ile przewidujecie, to będzie wam potrzebne
Szczęście nie jest zarezerwowane dla wybranych.
50
mam nadzieję, że to nie o mnie, z moimi wypocinami to nie stanowię żadnej konkurencjiBin pisze:<cholera, konkurencja się robi!>
To dużo i mało zarazem. Jak dla mnie to dużo jeśli mam napisać jakieś opowiadanie, bo zwykle w połowie tej ilości zamykam całość, ale to jednocześnie mało jeśli pokusić się o jakiś większy projekt (żeby nie być gołosłownym ostatni twór, który napisałam miał przeszło 600 tyś. znaków).Bin pisze:72 000 znaków to wcale nie tak dużo
Szczęście nie jest zarezerwowane dla wybranych.
51
Miko pisze:mam nadzieję, że to nie o mnie, z moimi wypocinami to nie stanowię żadnej konkurencjiBin pisze:<cholera, konkurencja się robi!>![]()
Tia, za to na pewno o mnie
Dobiłam do 20 000 znaków, dodając szczegóły. Teraz nie wiem, czy dodawać dalej na siłę, czy zostawić jak jest.
Może dodam parę opisów przyrody??
Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
by Sheldon Cooper
by Sheldon Cooper
54
Też myślę, że nie powinnaś dodawać. Niech będzie przejrzyście i zachwycająco. Jeśli dopiszesz coś na siłę (na przykład: opisy przyrody
), tylko zaśmiecisz tekst. I - prawdopodobnie - niepotrzebnie zachwiejesz strukturę opowiadania.
Bądź co bądź, wszystkim życzę powodzenia i trzymam kciuki.
(Aj, chciałabym trzymać w ręku smakowitą antologię pokonkursową.
)
Bądź co bądź, wszystkim życzę powodzenia i trzymam kciuki.
(Aj, chciałabym trzymać w ręku smakowitą antologię pokonkursową.
56
Najpierw miał ok. 60 tys. znaków. Po pierwszej korekcie zrobiło się 30 ;]
30 tysięcy - o ile dobrze myślę
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
58
Ufff, ino przed chwilą dwa teksty wysłałem. Zobaczymy, co to będzie.

Piszę dla CD-Action i Wojny Idei. Wróciłem również do opowiadań. Można być z tym na bieżąco, zaglądając tutaj:
https://www.facebook.com/jakniebyczombie
https://www.facebook.com/jakniebyczombie
60
500 prac? Chyba nie powinienem był wysyłać tych moich dwóch przejawów grafomanii, heh. Dołożyłem biednym recenzentom dodatkowe 120 tysięcy znaków i zastanawiam się, czy im jeszcze czegoś nie dołożyć... Chyba jednak nie będę aż tak okrutny, hehe.
PS. Ktoś tu się chwalił, że z opowiadania liczącego 60 tysięcy zrobił 30 tysięcy. Pełen rispekt. Ja kiedyś z najwyższym trudem zmniejszyłem tekst z 70 do 60 tysięcy...
PS. Ktoś tu się chwalił, że z opowiadania liczącego 60 tysięcy zrobił 30 tysięcy. Pełen rispekt. Ja kiedyś z najwyższym trudem zmniejszyłem tekst z 70 do 60 tysięcy...
Nie ma emocji - jest spokój
Nie ma ignorancji - jest wiedza
Nie ma pasji - jest pogoda ducha
Nie ma chaosu - jest harmonia
Nie ma śmierci - jest Moc
Nie ma ignorancji - jest wiedza
Nie ma pasji - jest pogoda ducha
Nie ma chaosu - jest harmonia
Nie ma śmierci - jest Moc