Latest post of the previous page:
glupio by wyglądało, gdybys odradzal ;-)Andrzej Pilipiuk pisze:a ja mam już sygnalny w rękach
bardzo ładnie wydane...
Nie napisze ze polecam bo głupio by to chyba wyglądało...
Latest post of the previous page:
glupio by wyglądało, gdybys odradzal ;-)Andrzej Pilipiuk pisze:a ja mam już sygnalny w rękach
bardzo ładnie wydane...
Nie napisze ze polecam bo głupio by to chyba wyglądało...
owszem, nie należy przesadzać ze skromnościąravva pisze:glupio by wyglądało, gdybys odradzal ;-)
Sam jednak przyznasz, że jest imponująca różnica czasowa między niecałymi dwudziestoma latami od zakończenia drugiej wojny a blisko czterdziestoma od upadku caratu i przegrania wojny domowej.tak dla porządku przypomnę ze ostatni kilkuosobowy oddział UPA rozbito na Ukrainie w 1961 roku. A nasz ostani leśny - Józef Fronczak poległ w walce z KBW w 1963-cim...
Problemem Hitlera było to, że nie wyciągał wniosków z historii i z życia po prostu.ravva pisze:Sowietów siedzeniem w bunkrze pokonać sie nie dało, próbowali tej taktyki francuzi na lini maginota z niemcami podczas II ww i nie wyszło, a biorac pod uwage stalina i jego jeszcze przedwojenne przygotowania do zaniesienia sowieckiej rewolucji całemu światu, cud, ze w ogóle zimę przetrwali.
Jak już kiedyś ci napisałem, twoje posty nie będą odrzucane jeżeli nie będą zawierać jawnie prowokujących treści. Masz duże doświadczenie w pisaniu i wydawaniu książek jednakże ponad 30 książek na rynku nie czyni cię ekspertem w każdej możliwej dziedzinie. Lubisz politykę, masz pomysł na rozwiązanie problemów to stań do wyborów. Przy takiej liczbie czytelników jaką posiadasz maiłbyś bardzo duże szanse na znalezienie się w sejmie.Andrzej Pilipiuk pisze:to tak naszym moderatorom coby mieli nad czym pomyśleć przed snem
to ja zacznę zgłaszać wszystkie które uznam za prowokujące mnieGrimzon pisze: Jak już kiedyś ci napisałem, twoje posty nie będą odrzucane jeżeli nie będą zawierać jawnie prowokujących treści.
wszystkie na razie powściągnę
Natomiast tutaj powściągnij swoje "ojcowskie" rady w tematach nie związanych z pisaniem.