16 autor: kanadyjczyk Umysł pisarza Latest post of the previous page:Czytamy zatem tylko to, co nam pokazałoś. "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll Cytujsob 13 cze 2009, 14:24
17 autor: MAREL Pisarz osiedlowy Przecież zaraz po tytule napisałem, że jest to jedynie fragment. Po co więc dodatkowe otoczki i wstępy? Cytujsob 13 cze 2009, 14:32
18 autor: kanadyjczyk Umysł pisarza A liczyłoś na co? "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll Cytujsob 13 cze 2009, 14:35
19 autor: Bin Zasłużony Pomysły ciekawy, ale niestety nie twój. Wykonanie DO BANI. Musisz rozróżnić komentarz narratora do wypowiedzi od opisu. Tutaj mamy sam dialog i w ogóle nie wiem, o co chodzi. To takie głupawe, ale ujmujące. Ale koniecznie naucz się poprawnie spisywać myśli, bo teraz wychodzi pomieszanie z poplątaniem. Powodzenia Trzymaj się! Cytujsob 13 cze 2009, 14:36
20 autor: MAREL Pisarz osiedlowy Zgadzam się, dawno temu słyszałem o tej historii, przecież każdy może przedstawić zasłyszaną opowieść " w swój " sposób, przy czym powtarzam, jest to mały fragmencik. Cytujsob 13 cze 2009, 14:42