Latest post of the previous page:
Nie o tyle zraziłam, co zrobiłaś mi ogromną przykrość. Bo ja w żadnym momencie was nie trollowałam. Nawet trollingu nie akceptuje, a co dopiero gdybym miała go uprawiać.Romecki pisze: (czw 16 wrz 2021, 16:17) Nie chcę Cię zrażać, powiem tak: jeśli tu nie trollujesz, lecz naprawdę czegoś chcesz się nauczyć, zacznij od czytania
Dodano po 2 minutach 23 sekundach:
Jak na razie w niczym nie mam potencjału. Pisać lubię, to mi sprawia przyjemność i chciałabym coś z tego wyciągnąć.
Dodano po 7 minutach 26 sekundach:
A widzisz, w jednym momencie tej historii to chwyciłam i naprawiłam, a tu już nie. Czyli jakiś progres jednak jest, tak? Mały, ale jest. Gdy ktoś oczekuje ode mnie, że za 2-3 razem napiszę coś super poprawnego gramatycznie itd, no to niech się nie dziwi, że robię wciąż niektóre błędy. Przecież to chyba normalne, gdy człowiek się uczy czegoś nowego. Ale widzę, że niektórzy właśnie oczekują, że ja za tym 3 razem napisze wszystko perfekcyjnie...
Jak się uczysz użyć wzoru matematycznego, to wiadomo, że za 4 razem możesz nie załapać. No chyba, że masz bardzo wysokie IQ, no to może za 2 razem.
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
Sprawdzę je, choć Mróz to nie jest pisarz, który mnie jakoś przyciąga. U Kingą to samo - przeczytałam nawet jedną jego książkę i wysiadłam już na początku.Wixon pisze: (czw 16 wrz 2021, 16:40) W tekście widze swoje błędy sprzed 2 lat, w których naprawieniu do pewnego stopnia pomogły mi dwie książki - Stephena Kinga (Jak pisać? Poradnik Rzemieślnika) i "O Pisaniu Na Chłodno" Remigiusza Mroza. Nie jest to klucz do poprawy wszystkiego, ale może akurat te dwie pozycje i Tobie "wbiją" do głowy to, co mi w przeszłości.