Latest post of the previous page:
Gratki! Jeszcze pamiętam niektóre piosenki, których słuchałeś przy pisaniu tego i zdarzyło ci się zapodać coś18
Od razu przepraszam za brak polskich znakow - pisze z kindla, poprawie za tydzien
. Tak, malika ;] Nawet kilka z tych piosenek uzylem w powiesci.
Raz jeszcze dzieki za gratulacje, ale na laurach nie spoczne - na pazdziernik przyogotowuje kolejna powiesc.
Raz jeszcze dzieki za gratulacje, ale na laurach nie spoczne - na pazdziernik przyogotowuje kolejna powiesc.
19
Gratulacje i wielkie brawa 
[A tak serio to oczywiście cię nienawidzę <idzie z zazdrości powklepywać opowiadanko do kompa>
]
[A tak serio to oczywiście cię nienawidzę <idzie z zazdrości powklepywać opowiadanko do kompa>
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
21
Graty, Revis!
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
23
Gratuluję, choć Wydawca jest na czarnej liście Wydawców - zresztą tu masz link z forum z GW - Wydawnictwa i ich obyczaje:
" justekchlustek 22.07.11, 13:52
Witam,
Pierwszy raz wypowiadam się na tym forum. Kilka lat temu miałam nieszczęście wydać powieść w Replice. Miałam 24 lata, myślałam, że wygrałam talon na balon. Talon był, i owszem,książeczka ładnie wydana, a że literówek bez liku, niech tam..., a że promocji absolutnie zero, co tam... W balona zrobili mnie. Mimo maili z prośbą (sic!) o wypłatę wynagrodzenia, nigdy nie otrzymałam nawet złotówki. Może ktoś ma doświadczenie w tej materii i coś mi podpowie? Pan Sz. kłania mi się do nóżek, składa wyrazy uszanowania, rączki całuje...A ja chcę pieniędzy! Taka ze mnie materialistka. Proszę o jakąs podpowiedź. "
" justekchlustek 22.07.11, 13:52
Witam,
Pierwszy raz wypowiadam się na tym forum. Kilka lat temu miałam nieszczęście wydać powieść w Replice. Miałam 24 lata, myślałam, że wygrałam talon na balon. Talon był, i owszem,książeczka ładnie wydana, a że literówek bez liku, niech tam..., a że promocji absolutnie zero, co tam... W balona zrobili mnie. Mimo maili z prośbą (sic!) o wypłatę wynagrodzenia, nigdy nie otrzymałam nawet złotówki. Może ktoś ma doświadczenie w tej materii i coś mi podpowie? Pan Sz. kłania mi się do nóżek, składa wyrazy uszanowania, rączki całuje...A ja chcę pieniędzy! Taka ze mnie materialistka. Proszę o jakąs podpowiedź. "
Władysław "Naturszczyk" Zdanowicz
25
MatMot! Transformacja z zielonookiego potwora!
Gratulacje, oby forum zaroiło się od kolorowych
.
Mam nadzieję, i szczerze Ci życzę, by przytoczona przez Naturszczyka sytuacja Cię nie spotkała. Oby współpraca z wydawnictwem przebiegała dobrze, a jeżeli nie... Zadebiutowałeś, przebiłeś się! Jesteś już w dżungli, do której chce dostać się 99% populacji weryfikatorium.
Okładka jest "mocno średnia", ale na szczęście w literaturze liczy się treść. Choć teraz ważniejszy jest chyba marketing.
Powodzenia. Obiecuję, że podczas najbliższej wyprawy do księgarni zapoluję na twoją książkę!
Gratulacje, oby forum zaroiło się od kolorowych
Mam nadzieję, i szczerze Ci życzę, by przytoczona przez Naturszczyka sytuacja Cię nie spotkała. Oby współpraca z wydawnictwem przebiegała dobrze, a jeżeli nie... Zadebiutowałeś, przebiłeś się! Jesteś już w dżungli, do której chce dostać się 99% populacji weryfikatorium.
Okładka jest "mocno średnia", ale na szczęście w literaturze liczy się treść. Choć teraz ważniejszy jest chyba marketing.
Powodzenia. Obiecuję, że podczas najbliższej wyprawy do księgarni zapoluję na twoją książkę!
26
Też sobie zainwestuję, a co;P Jeśli podpasi to też polecę znajomym, więc może conieco ci poprawimy wyniki(które zapewne i tak będą dobre- tytuł jest intrygujący).
Gratuluję i życzę sukcesów;)
Gratuluję i życzę sukcesów;)
27
Nadal bez polskich znakow 
Forum gazety przegladalem juz wczesniej, zrobilem rekonesans. I nie chce mi sie troche w to wierzyc,mam wrazenie, ze ludzie nie potrafia o siebie zadbac. Ktos tam napisal, ze wysylal maile; a telefon? a pojechac do wydawnictwa osobiscie? Po to podpisuje sie umowy z wydawnictwami, zeby moc w razie czego walczyc. Nie zaplaca? To w koncu zaplaca podwojnie po wyroku sadowym uwzgledniajacym odszkodowanie. Znam autorow z Repliki, ktorym sie wspolpraca dobrze uklada. A straszono mnie juz wszystkim, lacznie z tym, ze wydawnictwo oszczedza na korekce i robi slaba redakcje. Do tej pory wszystko idzie bardzo sprawnie i nic z tych rzeczy mnie nie spotkalo i oby tak dalej. Jesli ksiazka sie sprzedaje dobrze, to wydawnictwo nie zaprzepasci wspolpracy z autorem, wiecej - z reguly chce kolejne jego powiesci. Chociaz musze przyznac, ze sa autorzy, ktorzy zerwali wspolprace z tym wydawnictwem przez cos tam. Ale takie osoby zdarzaja sie w kazdym wiekszym wydawnictwie.
No coz, dam znac za jakis czas, czy wszystko przebiega sprawnie
Forum gazety przegladalem juz wczesniej, zrobilem rekonesans. I nie chce mi sie troche w to wierzyc,mam wrazenie, ze ludzie nie potrafia o siebie zadbac. Ktos tam napisal, ze wysylal maile; a telefon? a pojechac do wydawnictwa osobiscie? Po to podpisuje sie umowy z wydawnictwami, zeby moc w razie czego walczyc. Nie zaplaca? To w koncu zaplaca podwojnie po wyroku sadowym uwzgledniajacym odszkodowanie. Znam autorow z Repliki, ktorym sie wspolpraca dobrze uklada. A straszono mnie juz wszystkim, lacznie z tym, ze wydawnictwo oszczedza na korekce i robi slaba redakcje. Do tej pory wszystko idzie bardzo sprawnie i nic z tych rzeczy mnie nie spotkalo i oby tak dalej. Jesli ksiazka sie sprzedaje dobrze, to wydawnictwo nie zaprzepasci wspolpracy z autorem, wiecej - z reguly chce kolejne jego powiesci. Chociaz musze przyznac, ze sa autorzy, ktorzy zerwali wspolprace z tym wydawnictwem przez cos tam. Ale takie osoby zdarzaja sie w kazdym wiekszym wydawnictwie.
No coz, dam znac za jakis czas, czy wszystko przebiega sprawnie
Ostatnio zmieniony pt 22 lip 2011, 15:46 przez Revis, łącznie zmieniany 1 raz.
28
Piotr nie ma zasady że wszystkich się traktuje jednakowo, ale skoro były takie przypadki trzeba o tym pamiętać.
Tu jest link do dyskusji o Replice ( kto chce niech czyta)
http://forum.gazeta.pl/forum/w,11943,12 ... plika.html
Tu jest link do dyskusji o Replice ( kto chce niech czyta)
http://forum.gazeta.pl/forum/w,11943,12 ... plika.html
Władysław "Naturszczyk" Zdanowicz
29
Łooo ho ho:D A to news! Gratuluję, Revis:D
Ostatnio naszła mnie myśl, że się zrujnuję na książkach znajomych;p Strasznie się tego posypało, ale to doskonały znak:)
Życzę powodzenia i oczywiście wypłaty;)
Ostatnio naszła mnie myśl, że się zrujnuję na książkach znajomych;p Strasznie się tego posypało, ale to doskonały znak:)
Życzę powodzenia i oczywiście wypłaty;)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
30
Tatuś Sky jest z Ciebie dumny
[ Dodano: Pon 25 Lip, 2011 ]
Czytałem przed chwilą fragment. Chcę całość
Ktoś tu pisał, że to bardzo pozytywne, gdy użytkownicy WM wydają. Mam takie samo zdanie. Bardzo się cieszę z Twojego sukcesu. Kto następny?
Drogie Marudy i Lenie - jak widzicie, w tym kraju da się coś zdziałać!
Czytałem przed chwilą fragment. Chcę całość
Ktoś tu pisał, że to bardzo pozytywne, gdy użytkownicy WM wydają. Mam takie samo zdanie. Bardzo się cieszę z Twojego sukcesu. Kto następny?
Drogie Marudy i Lenie - jak widzicie, w tym kraju da się coś zdziałać!
Piszę dla CD-Action i Wojny Idei. Wróciłem również do opowiadań. Można być z tym na bieżąco, zaglądając tutaj:
https://www.facebook.com/jakniebyczombie
https://www.facebook.com/jakniebyczombie
31
No Piotruś już pisałam wczesniej ale oczywiście kolejny raz powtórzę GRATULACJE - świetnie, doskonale. Naturalnie czekam na książkę, moje klimaty jak wiesz. I teraz szykuj nastepną