2
A Revis ma tutaj dostęp?:)

AdminEdit_Lan: A kogo ty mnie masz Martii... ;) stworzyłam dział specjalnie dla niego i nie dałam mu do niego dostępu? Nie przesadzaj :)
Ostatnio zmieniony sob 11 lip 2009, 11:55 przez Martinius, łącznie zmieniany 1 raz.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

4
Sprawdźcie uprawnienia tego Forum, bo wychodzi, że nie tylko Revis ma tu dostęp.
Wszedłem przez linki tematów.
Próba wejścia z głównego menu bez rezultatu.

Pozdrawiam serdecznie i nie przeszkadzam.
Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.

5
Martinius pisze:możnaby się zaczać zastanawiać nad portalami, które patronowały by konkursowi ON
Można by się tez zastanowić nad dostępem do tego panelu osób niepowołanych. no i zapodajcie coś więcej o konkursie, bo brzmi zachęcająco ;P
Leniwiec Literacki
Hikikomori

6
Wiecie, bo dział Newsy jest dla wszystkich użytkowników - każdy może zgłaszać propozycje newsów na portal. Natomiast to innych działów Redakcji mają dostęp tylko moderatorzy
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”