Latest post of the previous page:
- "Powrót demonów przeszłości": R41 w wersji roboczej zamknięty. Na horyzoncie wyraźnie rysuje się finał tej historii.uniwers: coniedziennik
197- "Powrót demonów przeszłości": R42 w wersji roboczej zamknięty. Jedna postać ubita na stałe, jedna tymczasowo. W następnym rozdziale killcount znowu wzrośnie 

uniwers: coniedziennik
198R43: killcount wzrósł. Rozdział zamknięty, pora na R44. Wygląda na to, że następny będzie R45 oraz... EPILOG!
199R44 w wersji surowej zamknięty. Straszliwy poligon, normalnie męczarnia...
200Pling.
Wygrzebawszy się z krytycznych tematów remontowych i urlopowych, przerzuciłem rękopis do komputera. Trzy rozdziały podzieliłem na połówki i wyszło mi, że mam ich teraz w sumie 47 (18 w tomie pierwszym i 29 w tomie drugim).
Liczba znaków tomu pierwszego: 700 579.
Liczba znaków tomu drugiego: 1 140 277. Słownie: jeden milion sto czterdzieści tysięcy dwieście siedemdziesiąt siedem.
No to co, teraz ostatni rozdział i epilog, nie?
Wygrzebawszy się z krytycznych tematów remontowych i urlopowych, przerzuciłem rękopis do komputera. Trzy rozdziały podzieliłem na połówki i wyszło mi, że mam ich teraz w sumie 47 (18 w tomie pierwszym i 29 w tomie drugim).
Liczba znaków tomu pierwszego: 700 579.
Liczba znaków tomu drugiego: 1 140 277. Słownie: jeden milion sto czterdzieści tysięcy dwieście siedemdziesiąt siedem.
No to co, teraz ostatni rozdział i epilog, nie?
201To razem ponad 1800k? Pachnie trzema tomami... 
Wydawca Ci puści taką cegłę na ponad milion czy będzie nalegał na podział?

Wydawca Ci puści taką cegłę na ponad milion czy będzie nalegał na podział?
Jako pisarz odpowiadam jedynie za pisanie.
Za czytanie winę ponosi czytelnik.
Za czytanie winę ponosi czytelnik.
202Dowiem się, kiedy skończę całość
W razie czego wiem, po którym rozdziale zrobić podział.