Latest post of the previous page:
Nigdy tego nie zrozumiem. Czytelnik dostał nawet nie cały rozdział, tylko trzy sceny, i na podstawie tych 3 scen wyrokuje, że postać to nabuzowana fochem na świat nastolatka super zabójca i że tak już będzie do końca historii.Caroll pisze: (ndz 21 mar 2021, 19:25) Nie rozumiem działania bohaterki, dlatego jestem mało zainteresowana co z nią dalej. Taka nabuzowana fochem na świat nastolatka super zabójca. Czemu mam dalej o niej czytać?
Jednocześnie owe 3 sceny mają przybliżyć cały setting. Kto, co, z kim i dlaczego. Aha.Tu brakuje czegoś. Ja wiem, że ty to wszystko wiesz, dlaczego te elfy lezą gdzie lezą, dlaczego ona jest jaka jest. Ale musisz coś rzucić czytelnikowi na zachętę, bo na razie to jest nijak.
Ekstrapolacja bohaterki i tekstu na podstawie 3 scen. Ech, ech...Caroll pisze: (ndz 21 mar 2021, 19:25) Dodatkowo, dobrego szermierza od świetnego różni psychika. To jak myśli strategicznie i kontroluje pole walki. Trudno to pokazać jeżeli się na tym nie znasz i potem wychodzą babole. Albo historia Mary Sue. Która też jest ok, o ile zdajesz sobie z tego sprawę.