Latest post of the previous page:
Maszynę losującą przejmuje Wizimir, 
 Gratulacje!
Latest post of the previous page:
Maszynę losującą przejmuje Wizimir, 
  .
. Chcecie kontynuować wspinaczkę czy wolicie zrobić przerwę?
 Chcecie kontynuować wspinaczkę czy wolicie zrobić przerwę? Może ktoś zna taką?
 Może ktoś zna taką?
To ja udostępniam drabelinę.
 Tylko trzeba będzie aktualizować, jeżeli aktualny prowadzący zamieni słowo.
 Tylko trzeba będzie aktualizować, jeżeli aktualny prowadzący zamieni słowo.No każdy powinien móc wymieniać słowa. Spróbuj.
 To ja czekam do wieczora. Jeżeli nikt więcej się nie wypowie, to zastosujemy Twoją modyfikację zasad i bawimy się dalej. Tak?
 To ja czekam do wieczora. Jeżeli nikt więcej się nie wypowie, to zastosujemy Twoją modyfikację zasad i bawimy się dalej. Tak? (działanie automatu jest uzależnione od naszego wzajemnego zaufania
 (działanie automatu jest uzależnione od naszego wzajemnego zaufania  . Ktoś może wstawić słowa losowe, spoza naszej zabawy, więc dobrze jest sprawdzić, czy zgadzają się z tabelą drabeliny). Automat losuje automatycznie, ale gdyby wylosowany zestaw nam (tej osobie) nie odpowiadał, można odświeżyć stronę (Np wciskając F5). Obszary żółty i szary nie powinny dać się edytować, ale na wszelki wypadek tam lepiej nic nie robić.
. Ktoś może wstawić słowa losowe, spoza naszej zabawy, więc dobrze jest sprawdzić, czy zgadzają się z tabelą drabeliny). Automat losuje automatycznie, ale gdyby wylosowany zestaw nam (tej osobie) nie odpowiadał, można odświeżyć stronę (Np wciskając F5). Obszary żółty i szary nie powinny dać się edytować, ale na wszelki wypadek tam lepiej nic nie robić. 
Wróć do „Nasze Zabawy Literackie”